>entry bermalas-malasan

March 21, 2006 at 6:49 pm (Uncategorized)

>

*buat muka pOyo*.. Baru bersemangat nak pegi jogging arinih. Sekali hujan laa pulak. Letih badan rasanya bila plan tak menjadi.

Lately plak, keje semakin bertambah. Tak cukup tangan dibuatnya.. kejap kang nak buat yg nih.. kekejap nak nak check yg tu.. pastu nak travel ke opis satu lagik.. meeting lagik.. *haii la badan*

A bit jeles bila dengar few of my friends pegi obersea for holiday hujung bulan nih.. ada yg nak ke Paris.. Bali.. Bangkok.. *peh*.. as for me, aku bercuti kat KK je, still dlm Me’sia gak – tu pun, pegi mendaki lagi..*gegelak*.. Merasalah seminggu aku tak apdet blog pasnih.

Btul la cakap Dian.. my life is so dem boring. If its not becoz of Godongs, I’ll be completely ‘mati kutu’..*sighs*..

Ok lah dear blog, its getting late.. need to go and buy myself a compas for the PMP Orienteering. Tomorrow hv to wake up early – jogging. Kena lupakan hasrat jogging taim petang. Guess dah musim agaknya.. hujan manjang

p/s:.. cC, are u up for a ‘makan-makan’ on Thursday evening? I received diz dinner invitation from Marriot Putrajaya. Its um.. bizness thingy and.. me, desperately need sumone temankan. Fyi, it’s a formal dinner. Bet its wud be a perfect time for u to relax and unwind with gud entertainment while me, arranging few things for my upcoming event.. anything, lemme know ya ..(bahana hidup ‘menyingle’.. kelam kabut nak cari member teman pegi mejelis camnih)

Advertisements

23 Comments

  1. cikbiskut said,

    >aD:sejak bila you punya profile tu hilang phrase “but not available”?so ni dah available la ni ek…hahaha good :)bravo my buddy!*selamat men dinner kan diri on thursday*

  2. AT80 said,

    >Surely babe – I could accompany you! Anyhow I’ll give u a call ok.

  3. d'Greatest said,

    >cikbiskut.. ha’ah la.. boleh tak prasan plak..

  4. amizgig said,

    >biskut & yatt:*gegelak*.. its abt time kut for me to take another step in life.. at80 @ cC:alrity..

  5. d'Greatest said,

    >ad..people point of view memang difren from one another. awk sure boleh bezakan antara dua nih.. *make a right decisions**make ur decisions right*so.. wateva yg kita choose to do, regardless its a rite thing or not, make sure dat we do it right.. *aku dh fenin dgn ayat aku sndiri daa..*

  6. d'Greatest said,

    >nak ikut… :o(

  7. cikbiskut said,

    >ad:Hoyeeee!! Erkkk…ni right after i undur diri ke ni? hahaha Tak baik tau u aD. Len kali bila dah available kenalah riuh sekampung… I rasa blog u ni dah mcm ruangan mencari jodoh lak… sudi ke jadi agent tak bertauliah ni aD?~cik agas ilang kepak sebelah~

  8. amizgig said,

    >yatt:*understood*.. im doin it for me -my own hepiness.. err.. nak ikut? if only u’re here in kl, jgn kan dinner.. lunch, breakfast, supper semua aD ajak *wink*biskut:isk.. no lah. bestfren tak boleh compare dgn lover.. tak setanding, ingat tu.. (tringat my promise to cook spaghetti for my bestfren nih) *lol*… aper? ruang mencari jodoh..*hmm*.. kena charge nih..*boley haa?*

  9. d'Greatest said,

    >ad, betul nih? :o) ish.. nak amik cuti sebulan arr mcm nih.. jadi mcm criter Sweet November :o) sebulan jek.. :o)

  10. cikbiskut said,

    >aD:nyum nyum… nakkkkk. hehebukan ruang cari jodoh ke? org dtg utk berjodoh-jodohan dgn u *erk bahasa apa ni ak* org jugak dtg tropong org lain… ruang jodoh la tu…charge? sekupang boley? hehe

  11. amizgig said,

    >yatt:wah wah.. cuti sebulan katanya.. boleh.. boleh.. accomodation provided.. 24-7.. tp, cukup bulan, aD fwd bill.. *ok tak?*biskut:hoh? skupang? *adei*.. nowadays, minyak dh naik rega tau.. nasik lemak pun almost jadi brg kawalan.. kopi pun naik pat posen.. bla bla bla (aD membebel)

  12. blue said,

    >Dreams can come trueif you take the time tothink about what you want in lifeGet to know yourselfFind out who you areChoose your goals carefullyBe honest with yourselfAlways believe in yourselfFind many interests and pursue themFind out what is important to youFind out what you are good atDon’t be afraid to make mistakesWork hard to achieve successesWhen things are not going rightdon’t give up – just try harderGive yourself freedom to try out new thingsLaugh and have a good timeOpen yourself up to loveTake part in the beauty of natureBe appreciative of all that you haveHelp those less fortunate than youWork towards peace in the worldLive life to the fullestCreate your own dreams andfollow them until they are a reality-blue-

  13. cikbiskut said,

    >aD:aiseehhhh lupa la sb kite tak naik keta pun, nasi lemak pun dah jarang makan. kopi? naik rege? adeiiiii ok la dah dah jgn bebel gitu…buruk weeii cakap la bape chargenye…~belek2 wallet korek2 syilling~eh! apsal plak i nak bayar ek? org yg topong tu la bayar. aD, u pi mintak dgn dia…powedkan bil kat die ek hahaha

  14. Anonymous said,

    >whew..:>isi la gak masa lapang ngn manjat2 nime pon g manjat mount kinabalu in june. he hesemangat ad!..yeahsidian

  15. Anonymous said,

    >spaghetti? hmm.. best tu. bila agaknye kan?

  16. cikbiskut said,

    >anonymous:u nak join gak ke? meh la… *ceh mcm aku yg masak hahaha*aD:I nak banyaaaaakkkk… nampak je kecik ni. Pewot naga siot…

  17. amizgig said,

    >blue:sweet..biskut:nak banyak mana tu? suka spagetti ek?.. nnt aD masak satu kawah ye.. dian:*settt*anonymous:aD ok je.. tunggu org tu la.. bz manjang *gegelak*

  18. d'Greatest said,

    >ad :o) ok jek…

  19. FDB said,

    >Frankly, i really like home cooking..especially ikan air tawar…tapi dah putus selera la aD.

  20. cikbiskut said,

    >aD:peberet tu… rasanya tu aje western food yg cik sekut suka. kalau si anonymous mkn sepinggan i mesti dua pinggan…mesti lebih dr dia, boley? haha*ceh mcm ye je, kut separuh pun tak sempat abis, dah putus selera*

  21. amizgig said,

    >*me, thinking*.. how if we set a date, aD masak, then u gals dtg mkn..?

  22. cikbiskut said,

    >aD:yaey! ok je…weekdays jgn la ek…kerja dah tahap dewa ni tiap masa berumah tanpa tangga kat ofc ni…

  23. d'Greatest said,

    >huks..mcm best jek plan yg aku dgr nih :o(enjoy then..

Comments are closed.

%d bloggers like this: