>hepi holiday

April 28, 2006 at 1:13 pm (Uncategorized)

>Baru habis discussion dgn Tam (Sr Mgr, Equatorial). I knew Tam since last year’s luncheon with her famous sister, Ning Baizura. Woo.. shes pregnant again.. tiap-tiap tahun murah rezeki.. *alhamdullilah*

She called diz morning – tanya samada aku free tak harinih – dia nak datang opis. Hm, ingatkan nak discuss ttg our major project. Rupanya juz nak hantar invitation letter utk grand oppening Cafe Lavista.. Hm, aku impressed.. sanggup dia datang all the way dari Bangi semata-mata nak hantar invitation tu by hand!.. Hm, guest of honour, YAM Tunku Naquiyuddin.. dress code: Songket?.. *alermak*

Me : y’know.. you dont have to travel diz far juz to….
Tam : *smiles*.. act’ly diz is VVIP invitation, and we hv to sent it ourself..

…….. P&C……….

Me : diz invite.. for me me alone?
Tam : *gelak*.. of coz u can bring ur partner along.
Me : *senyum tawar*

Partner? like I have one.. *duh*..

Goin off in a while.. will be in Seremban tonite. Esok kena bangun awal. Promised dgn DOY to meet him at 6.30 am in Mantin.. *awal giler*.. hopefully everythings unda control.

Well’mm.. its going to be a bz weekend.. Looks like I’m gonna miss my outdoor xtvts.. taper lah, fo my careers sake.

Gtg now, till next Tuesday.. bubyee mr Bloggie.. *kiss*


p/s: hey cC, another dinner now.. how? tell sHe, I want to pinjam u skejap for dat nite. dinner’s on 8 May.. and pls la dunt let me down.. make sure u ‘ebelebel’ on dat date..nahh.. *giggles*

Advertisements

Permalink 4 Comments

hepi holiday

April 28, 2006 at 1:13 pm (Uncategorized)

Baru habis discussion dgn Tam (Sr Mgr, Equatorial). I knew Tam since last year’s luncheon with her famous sister, Ning Baizura. Woo.. shes pregnant again.. tiap-tiap tahun murah rezeki.. *alhamdullilah*

She called diz morning – tanya samada aku free tak harinih – dia nak datang opis. Hm, ingatkan nak discuss ttg our major project. Rupanya juz nak hantar invitation letter utk grand oppening Cafe Lavista.. Hm, aku impressed.. sanggup dia datang all the way dari Bangi semata-mata nak hantar invitation tu by hand!.. Hm, guest of honour, YAM Tunku Naquiyuddin.. dress code: Songket?.. *alermak*

Me : y’know.. you dont have to travel diz far juz to….
Tam : *smiles*.. act’ly diz is VVIP invitation, and we hv to sent it ourself..

…….. P&C……….

Me : diz invite.. for me me alone?
Tam : *gelak*.. of coz u can bring ur partner along.
Me : *senyum tawar*

Partner? like I have one.. *duh*..

Goin off in a while.. will be in Seremban tonite. Esok kena bangun awal. Promised dgn DOY to meet him at 6.30 am in Mantin.. *awal giler*.. hopefully everythings unda control.

Well’mm.. its going to be a bz weekend.. Looks like I’m gonna miss my outdoor xtvts.. taper lah, fo my careers sake.

Gtg now, till next Tuesday.. bubyee mr Bloggie.. *kiss*


p/s: hey cC, another dinner now.. how? tell sHe, I want to pinjam u skejap for dat nite. dinner’s on 8 May.. and pls la dunt let me down.. make sure u ‘ebelebel’ on dat date..nahh.. *giggles*

Permalink 6 Comments

hepi holiday

April 28, 2006 at 5:13 am (Uncategorized)

Baru habis discussion dgn Tam (Sr Mgr, Equatorial). I knew Tam since last year’s luncheon with her famous sister, Ning Baizura. Woo.. shes pregnant again.. tiap-tiap tahun murah rezeki.. *alhamdullilah*

She called diz morning – tanya samada aku free tak harinih – dia nak datang opis. Hm, ingatkan nak discuss ttg our major project. Rupanya juz nak hantar invitation letter utk grand oppening Cafe Lavista.. Hm, aku impressed.. sanggup dia datang all the way dari Bangi semata-mata nak hantar invitation tu by hand!.. Hm, guest of honour, YAM Tunku Naquiyuddin.. dress code: Songket?.. *alermak*

Me : y’know.. you dont have to travel diz far juz to….
Tam : *smiles*.. act’ly diz is VVIP invitation, and we hv to sent it ourself..

…….. P&C……….

Me : diz invite.. for me me alone?
Tam : *gelak*.. of coz u can bring ur partner along.
Me : *senyum tawar*

Partner? like I have one.. *duh*..

Goin off in a while.. will be in Seremban tonite. Esok kena bangun awal. Promised dgn DOY to meet him at 6.30 am in Mantin.. *awal giler*.. hopefully everythings unda control.

Well’mm.. its going to be a bz weekend.. Looks like I’m gonna miss my outdoor xtvts.. taper lah, fo my careers sake.

Gtg now, till next Tuesday.. bubyee mr Bloggie.. *kiss*


p/s: hey cC, another dinner now.. how? tell sHe, I want to pinjam u skejap for dat nite. dinner’s on 8 May.. and pls la dunt let me down.. make sure u ‘ebelebel’ on dat date..nahh.. *giggles*

Permalink 4 Comments

>terlebih mOntokue

April 27, 2006 at 5:19 pm (Uncategorized)

>..few minutes before Exco meeting (masa aku tengah bz belek minutes kat lounge room)

HA : afternoon D.. where’s everybody? wahh bz?
Aku : ohh.. hi, HA.. diaorg lepak kat dalam bilik.. *dem*..

..ntah camner la boleh keluar ayat pasar camtu. merah muka aku sekejap..

Aku : err, they’re in my room. we’re having a lil chat juz now
HA : *senyum then angguk*

*adeii*.. apa kena dgn aku nih.. dah mereng agaknya.. &^%$#@… len kali hati-hati bila nak berbahasa.. be more meticulous aD.. *sighs*.. hm, rasa mcm hipokrit plak.. is diz me?.. buat hal lah.

Permalink 9 Comments

terlebih mOntokue

April 27, 2006 at 5:19 pm (Uncategorized)

..few minutes before Exco meeting (masa aku tengah bz belek minutes kat lounge room)

HA : afternoon D.. where’s everybody? wahh bz?
Aku : ohh.. hi, HA.. diaorg lepak kat dalam bilik.. *dem*..

..ntah camner la boleh keluar ayat pasar camtu. merah muka aku sekejap..

Aku : err, they’re in my room. we’re having a lil chat juz now
HA : *senyum then angguk*

*adeii*.. apa kena dgn aku nih.. dah mereng agaknya.. &^%$#@… len kali hati-hati bila nak berbahasa.. be more meticulous aD.. *sighs*.. hm, rasa mcm hipokrit plak.. is diz me?.. buat hal lah.

Permalink 15 Comments

terlebih mOntokue

April 27, 2006 at 9:19 am (Uncategorized)

..few minutes before Exco meeting (masa aku tengah bz belek minutes kat lounge room)

HA : afternoon D.. where’s everybody? wahh bz?
Aku : ohh.. hi, HA.. diaorg lepak kat dalam bilik.. *dem*..

..ntah camner la boleh keluar ayat pasar camtu. merah muka aku sekejap..

Aku : err, they’re in my room. we’re having a lil chat juz now
HA : *senyum then angguk*

*adeii*.. apa kena dgn aku nih.. dah mereng agaknya.. &^%$#@… len kali hati-hati bila nak berbahasa.. be more meticulous aD.. *sighs*.. hm, rasa mcm hipokrit plak.. is diz me?.. buat hal lah.

Permalink 9 Comments

>pewai~

April 26, 2006 at 1:25 pm (Uncategorized)

>

*giler*.. bangun lewat arinih. jam berbunyik pun tak dengar. melompat aku bangun dari katil. tengok jam kat dinding dah pukul 8.30 pagi. kelam kabut capai towel. dalam kepala nih duk pikir sempat ke aku attend meeting pukul 9.00 pagi kang.. (matilah ada exco meeting).. masa tengah bersiap, sempat gak aku bukak organizer.. tengok tarikh arinih.. eh, sebenarnya arinih berapa aribulan ek?.. aku capai henpon – pilih secara rawak je dlm phone directory, pastu terus dial..

heLo, weh arinih baper aribulan haa?
err.. 26hb.. kenapa ek?
26? rabu kan?
err.. a’ah.. kenapa ni?
fuhh lega.. ok lah nak kompemkan tu je.. askum

*gegelak*.. sure member aku bengang. call semata-mata nak tanya tarikh.. (sory beb, wa gelabah la pagi tadi).. aper pun, alhamdullilah.. ingatkan arinih 27 aribulan..*syukur*

start dari balik Nuang weekend aritu, sampai la arinih aku tak cukup rehat.. banyak seyy, keje yg nak disiapkan.. plus projek utk outdoor xtvt lagik.. (nOoo its not dat aku merungut.. aku enjoy buat memender nih semua.. cuma kenkadang tu, aku rasa aku kurang bagi perhatian kat diri sendiri).. e.g., skrg nih aku senang sangat kena selsema. nih la akibatnya kalau rehat tak cukup.. makan minum toksah cakap lah.. breakfast di-cum sekali dgn tea time.. lunch + dinner di-combine-kan dgn supper.. *sighs*.. seingat aku la kan, seminggu sekali je aku sentuh nasi.. tu pun taim dalam hutan..*gegelak*.. aper nak jadi dgn aku ni daa..

jumaat – sabtu nih, aku off ke negeri semilan. nak kena arrange another event kat sana. lepas tu maybe spend cuti kat melaka. hari selasa baru balik KL. dah sebulan aku tak balik kampung.. hmm, patut la bapak called masa aku tengah trekking kat Nuang aritu. dia tanya, bila nak balik.. aku cakap, labour day nnt aku balik la.. dia duk heran naper aku termengah-mengah masa on the phone taim tu.. tanak dia risau, aku bohong sunat (isk.. tak patut sungguh).. aku cakap tengah exercise (boleh?)..*adeii*.. kena balik mintak maaf nih. kang tak selamat aku keluar masuk hutan..*gegelak*

*********************************************

got no time to blogging la.. anyway, sebelum terlupa, memandangkan ramai org yg email aku tanya tentang xpdc Godongs ke gunung Yong Yap, aku bubuh info kat sini la ek. sesiapa yg berminat nak join, inpom je coz xpdc kali nih mmg open utk semua..

XPDC Gunung Yong Yap

Lokasi : Perak
Tarikh : 11, 12, 13, 14 May (note: 12 public holiday)
Fee: RM 130 – including transport pegi balik, 4wd, guide, ration (makanan) & khemah

Day 1
11 May depart dari KL (mlm) naik ketapi gegamai — arrive Sg Siput kul 2.00 pagi (12 May) — sementara nak tunggu siang, lepak / tido kejap — pagi, sarapan pastu gerak ke Kuala Mu naik 4wd — start trekking — arrive puncak dlm pukul 8.00 mlm (best!) — kemsait kat puncak

Day 2
sarapan + snappy pics — kemas / packing — gerak turun dari puncak — kemsait kat kuala Mu — mlm ada games
Day 3
gerak keluar utan naik 4wd — singgah Ipoh jap — xtvt bebas — naik bas balik KL (raggae)

take note, gunung Yong Yap nih gunung yg ke 6 tertinggi di semenanjung me’sia. ketinggian dia melebihi 7000 kaki (G7). cuaca kat puncak mmg sejuk giler.. so, saper yg berminat nak join, inpom awal-awal & jgn lupa bawak:
  • sweater
  • rain coat (in case la)
  • sleeping bag (beli kat pertama kompleks – murah je)
  • kasut getah (beli kat chow kit – RM 4.50)
  • torchlight
  • barang peribadi yg lelain tu, ikut suka la
peralatan camping yg lelain (fly & ground sheet, khemah, stove, etc, semua disediakan).. lastly, gegajin lah exercise sikit sebelum pegi nih.. ek.. warm up, katanya.. *wink*

Permalink 7 Comments

pewai~

April 26, 2006 at 1:25 pm (Uncategorized)

*giler*.. bangun lewat arinih. jam berbunyik pun tak dengar. melompat aku bangun dari katil. tengok jam kat dinding dah pukul 8.30 pagi. kelam kabut capai towel. dalam kepala nih duk pikir sempat ke aku attend meeting pukul 9.00 pagi kang.. (matilah ada exco meeting).. masa tengah bersiap, sempat gak aku bukak organizer.. tengok tarikh arinih.. eh, sebenarnya arinih berapa aribulan ek?.. aku capai henpon – pilih secara rawak je dlm phone directory, pastu terus dial..

heLo, weh arinih baper aribulan haa?
err.. 26hb.. kenapa ek?
26? rabu kan?
err.. a’ah.. kenapa ni?
fuhh lega.. ok lah nak kompemkan tu je.. askum

*gegelak*.. sure member aku bengang. call semata-mata nak tanya tarikh.. (sory beb, wa gelabah la pagi tadi).. aper pun, alhamdullilah.. ingatkan arinih 27 aribulan..*syukur*

start dari balik Nuang weekend aritu, sampai la arinih aku tak cukup rehat.. banyak seyy, keje yg nak disiapkan.. plus projek utk outdoor xtvt lagik.. (nOoo its not dat aku merungut.. aku enjoy buat memender nih semua.. cuma kenkadang tu, aku rasa aku kurang bagi perhatian kat diri sendiri).. e.g., skrg nih aku senang sangat kena selsema. nih la akibatnya kalau rehat tak cukup.. makan minum toksah cakap lah.. breakfast di-cum sekali dgn tea time.. lunch + dinner di-combine-kan dgn supper.. *sighs*.. seingat aku la kan, seminggu sekali je aku sentuh nasi.. tu pun taim dalam hutan..*gegelak*.. aper nak jadi dgn aku ni daa..

jumaat – sabtu nih, aku off ke negeri semilan. nak kena arrange another event kat sana. lepas tu maybe spend cuti kat melaka. hari selasa baru balik KL. dah sebulan aku tak balik kampung.. hmm, patut la bapak called masa aku tengah trekking kat Nuang aritu. dia tanya, bila nak balik.. aku cakap, labour day nnt aku balik la.. dia duk heran naper aku termengah-mengah masa on the phone taim tu.. tanak dia risau, aku bohong sunat (isk.. tak patut sungguh).. aku cakap tengah exercise (boleh?)..*adeii*.. kena balik mintak maaf nih. kang tak selamat aku keluar masuk hutan..*gegelak*

*********************************************

got no time to blogging la.. anyway, sebelum terlupa, memandangkan ramai org yg email aku tanya tentang xpdc Godongs ke gunung Yong Yap, aku bubuh info kat sini la ek. sesiapa yg berminat nak join, inpom je coz xpdc kali nih mmg open utk semua..

XPDC Gunung Yong Yap

Lokasi : Perak
Tarikh : 11, 12, 13, 14 May (note: 12 public holiday)
Fee: RM 130 – including transport pegi balik, 4wd, guide, ration (makanan) & khemah

Day 1
11 May depart dari KL (mlm) naik ketapi gegamai — arrive Sg Siput kul 2.00 pagi (12 May) — sementara nak tunggu siang, lepak / tido kejap — pagi, sarapan pastu gerak ke Kuala Mu naik 4wd — start trekking — arrive puncak dlm pukul 8.00 mlm (best!) — kemsait kat puncak

Day 2
sarapan + snappy pics — kemas / packing — gerak turun dari puncak — kemsait kat kuala Mu — mlm ada games
Day 3
gerak keluar utan naik 4wd — singgah Ipoh jap — xtvt bebas — naik bas balik KL (raggae)

take note, gunung Yong Yap nih gunung yg ke 6 tertinggi di semenanjung me’sia. ketinggian dia melebihi 7000 kaki (G7). cuaca kat puncak mmg sejuk giler.. so, saper yg berminat nak join, inpom awal-awal & jgn lupa bawak:
  • sweater
  • rain coat (in case la)
  • sleeping bag (beli kat pertama kompleks – murah je)
  • kasut getah (beli kat chow kit – RM 4.50)
  • torchlight
  • barang peribadi yg lelain tu, ikut suka la
peralatan camping yg lelain (fly & ground sheet, khemah, stove, etc, semua disediakan).. lastly, gegajin lah exercise sikit sebelum pegi nih.. ek.. warm up, katanya.. *wink*

Permalink 9 Comments

pewai~

April 26, 2006 at 5:25 am (Uncategorized)

*giler*.. bangun lewat arinih. jam berbunyik pun tak dengar. melompat aku bangun dari katil. tengok jam kat dinding dah pukul 8.30 pagi. kelam kabut capai towel. dalam kepala nih duk pikir sempat ke aku attend meeting pukul 9.00 pagi kang.. (matilah ada exco meeting).. masa tengah bersiap, sempat gak aku bukak organizer.. tengok tarikh arinih.. eh, sebenarnya arinih berapa aribulan ek?.. aku capai henpon – pilih secara rawak je dlm phone directory, pastu terus dial..

heLo, weh arinih baper aribulan haa?
err.. 26hb.. kenapa ek?
26? rabu kan?
err.. a’ah.. kenapa ni?
fuhh lega.. ok lah nak kompemkan tu je.. askum

*gegelak*.. sure member aku bengang. call semata-mata nak tanya tarikh.. (sory beb, wa gelabah la pagi tadi).. aper pun, alhamdullilah.. ingatkan arinih 27 aribulan..*syukur*

start dari balik Nuang weekend aritu, sampai la arinih aku tak cukup rehat.. banyak seyy, keje yg nak disiapkan.. plus projek utk outdoor xtvt lagik.. (nOoo its not dat aku merungut.. aku enjoy buat memender nih semua.. cuma kenkadang tu, aku rasa aku kurang bagi perhatian kat diri sendiri).. e.g., skrg nih aku senang sangat kena selsema. nih la akibatnya kalau rehat tak cukup.. makan minum toksah cakap lah.. breakfast di-cum sekali dgn tea time.. lunch + dinner di-combine-kan dgn supper.. *sighs*.. seingat aku la kan, seminggu sekali je aku sentuh nasi.. tu pun taim dalam hutan..*gegelak*.. aper nak jadi dgn aku ni daa..

jumaat – sabtu nih, aku off ke negeri semilan. nak kena arrange another event kat sana. lepas tu maybe spend cuti kat melaka. hari selasa baru balik KL. dah sebulan aku tak balik kampung.. hmm, patut la bapak called masa aku tengah trekking kat Nuang aritu. dia tanya, bila nak balik.. aku cakap, labour day nnt aku balik la.. dia duk heran naper aku termengah-mengah masa on the phone taim tu.. tanak dia risau, aku bohong sunat (isk.. tak patut sungguh).. aku cakap tengah exercise (boleh?)..*adeii*.. kena balik mintak maaf nih. kang tak selamat aku keluar masuk hutan..*gegelak*

*********************************************

got no time to blogging la.. anyway, sebelum terlupa, memandangkan ramai org yg email aku tanya tentang xpdc Godongs ke gunung Yong Yap, aku bubuh info kat sini la ek. sesiapa yg berminat nak join, inpom je coz xpdc kali nih mmg open utk semua..

XPDC Gunung Yong Yap

Lokasi : Perak
Tarikh : 11, 12, 13, 14 May (note: 12 public holiday)
Fee: RM 130 – including transport pegi balik, 4wd, guide, ration (makanan) & khemah

Day 1
11 May depart dari KL (mlm) naik ketapi gegamai — arrive Sg Siput kul 2.00 pagi (12 May) — sementara nak tunggu siang, lepak / tido kejap — pagi, sarapan pastu gerak ke Kuala Mu naik 4wd — start trekking — arrive puncak dlm pukul 8.00 mlm (best!) — kemsait kat puncak

Day 2
sarapan + snappy pics — kemas / packing — gerak turun dari puncak — kemsait kat kuala Mu — mlm ada games
Day 3
gerak keluar utan naik 4wd — singgah Ipoh jap — xtvt bebas — naik bas balik KL (raggae)

take note, gunung Yong Yap nih gunung yg ke 6 tertinggi di semenanjung me’sia. ketinggian dia melebihi 7000 kaki (G7). cuaca kat puncak mmg sejuk giler.. so, saper yg berminat nak join, inpom awal-awal & jgn lupa bawak:
  • sweater
  • rain coat (in case la)
  • sleeping bag (beli kat pertama kompleks – murah je)
  • kasut getah (beli kat chow kit – RM 4.50)
  • torchlight
  • barang peribadi yg lelain tu, ikut suka la
peralatan camping yg lelain (fly & ground sheet, khemah, stove, etc, semua disediakan).. lastly, gegajin lah exercise sikit sebelum pegi nih.. ek.. warm up, katanya.. *wink*

Permalink 7 Comments

>my life..my world

April 24, 2006 at 12:17 pm (Uncategorized)

>

Nuang’s trip

again.. ntah berapa kali aku aku nak tawan puncak nuang nih agaknya.. *sighs*.. hmm, apa pun, aku tenang di sini.. ada damai yg dicari.. (view nuang dari kacamata aku – even aku tak pakai kacamata)






Dinner at Eastin


hm.. berbezanya dunia aku kat sini. cara berpakaian.. pergaulan.. percakapan.. *sighs*.. anyway, the event wuz succesfully held last friday. ada few unexpected insiden jadi mlm tu. first, TS tiba-tiba muncul ptg tu (a bonus to me!).. second, ada sorang journalist dari Bernama dtg nak buat coverage (even tak dijemput). its a private dinner and no reporter allowed. tak ramai ladies.. so, aku kena mengejoinkan diri semeja dgn all mens – sib baik jadi organizer, tader lah melekat kat meja sepjg masa.. (pic no 3, tu la seat aku).



Permalink 9 Comments

my life..my world

April 24, 2006 at 12:17 pm (Uncategorized)

Nuang’s trip

again.. ntah berapa kali aku aku nak tawan puncak nuang nih agaknya.. *sighs*.. hmm, apa pun, aku tenang di sini.. ada damai yg dicari.. (view nuang dari kacamata aku – even aku tak pakai kacamata)






Dinner at Eastin


hm.. berbezanya dunia aku kat sini. cara berpakaian.. pergaulan.. percakapan.. *sighs*.. anyway, the event wuz succesfully held last friday. ada few unexpected insiden jadi mlm tu. first, TS tiba-tiba muncul ptg tu (a bonus to me!).. second, ada sorang journalist dari Bernama dtg nak buat coverage (even tak dijemput). its a private dinner and no reporter allowed. tak ramai ladies.. so, aku kena mengejoinkan diri semeja dgn all mens – sib baik jadi organizer, tader lah melekat kat meja sepjg masa.. (pic no 3, tu la seat aku).



Permalink 21 Comments

my life..my world

April 24, 2006 at 4:17 am (Uncategorized)

Nuang’s trip

again.. ntah berapa kali aku aku nak tawan puncak nuang nih agaknya.. *sighs*.. hmm, apa pun, aku tenang di sini.. ada damai yg dicari.. (view nuang dari kacamata aku – even aku tak pakai kacamata)






Dinner at Eastin


hm.. berbezanya dunia aku kat sini. cara berpakaian.. pergaulan.. percakapan.. *sighs*.. anyway, the event wuz succesfully held last friday. ada few unexpected insiden jadi mlm tu. first, TS tiba-tiba muncul ptg tu (a bonus to me!).. second, ada sorang journalist dari Bernama dtg nak buat coverage (even tak dijemput). its a private dinner and no reporter allowed. tak ramai ladies.. so, aku kena mengejoinkan diri semeja dgn all mens – sib baik jadi organizer, tader lah melekat kat meja sepjg masa.. (pic no 3, tu la seat aku).



Permalink 14 Comments

>bz + penat + tader mood

April 21, 2006 at 11:18 am (Uncategorized)

>semlm, pukul 4.30 ptg aku keluar pegi d’sara heights – ada meeting dgn Felicia (new accountant). briefed dia ttg foundation acct dgn club’s event for the whole year. kejap je, tak lama pun. ekceli, aku rushing taim tu. nak balik umah cepat – letih. masa on d way nak balik, terserempak dgn Raj. Dia beria suruh aku drop by kat bilik dia kejap. nak borak katanya..*adei*.. dek tanak hampakan dia, aku pegi lah kejap. dia siap suruh tea lady buatkan air lagi tuu..(alaa, aku nak cepat ni).. borak biasa je, bukan pasal keje pun..*duh*.. aku cecepat habiskan air, pastu ckp ada hal urgent.. (matilah nak balik tido, kata urgent)..*gegelak*..

mlm tadi, Godongs (and few other frens) called. aku dah tertidur taim tu. dengar gak bunyik phone – dont bother to answer pun. tak larat sey. tak penah aku rasa letih sampai camtu sekali.

arinih masuk opis awal – meeting dgn DOY – discuss ttg event on 29 nih & projek dgn MB T’ganu. setakat nih sumer under control even Zu is no longer helping with d stuff. nway, thank God, TS suruh 3 of his staffs assist me for our major project in august..*syukur*..

btw, i’ll be in Eastin diz evening – hv a dinner to organize.. and afta dat, i might be going (yeah.. i know.. again) to gunung Nuang / gunung Angsi.

*****************


received an email from Godongs. rupanya mlm tadi derang bincang tentang projek ke gunung Yong Yap. Derang tanya samada aku setuju nak tetapkan tarikh on 5, 6, 7 May.. aku tader hal.. *aiman tak kisah*

Permalink 6 Comments

bz + penat + tader mood

April 21, 2006 at 11:18 am (Uncategorized)

semlm, pukul 4.30 ptg aku keluar pegi d’sara heights – ada meeting dgn Felicia (new accountant). briefed dia ttg foundation acct dgn club’s event for the whole year. kejap je, tak lama pun. ekceli, aku rushing taim tu. nak balik umah cepat – letih. masa on d way nak balik, terserempak dgn Raj. Dia beria suruh aku drop by kat bilik dia kejap. nak borak katanya..*adei*.. dek tanak hampakan dia, aku pegi lah kejap. dia siap suruh tea lady buatkan air lagi tuu..(alaa, aku nak cepat ni).. borak biasa je, bukan pasal keje pun..*duh*.. aku cecepat habiskan air, pastu ckp ada hal urgent.. (matilah nak balik tido, kata urgent)..*gegelak*..

mlm tadi, Godongs (and few other frens) called. aku dah tertidur taim tu. dengar gak bunyik phone – dont bother to answer pun. tak larat sey. tak penah aku rasa letih sampai camtu sekali.

arinih masuk opis awal – meeting dgn DOY – discuss ttg event on 29 nih & projek dgn MB T’ganu. setakat nih sumer under control even Zu is no longer helping with d stuff. nway, thank God, TS suruh 3 of his staffs assist me for our major project in august..*syukur*..

btw, i’ll be in Eastin diz evening – hv a dinner to organize.. and afta dat, i might be going (yeah.. i know.. again) to gunung Nuang / gunung Angsi.

*****************


received an email from Godongs. rupanya mlm tadi derang bincang tentang projek ke gunung Yong Yap. Derang tanya samada aku setuju nak tetapkan tarikh on 5, 6, 7 May.. aku tader hal.. *aiman tak kisah*

Permalink 8 Comments

bz + penat + tader mood

April 21, 2006 at 3:18 am (Uncategorized)

semlm, pukul 4.30 ptg aku keluar pegi d’sara heights – ada meeting dgn Felicia (new accountant). briefed dia ttg foundation acct dgn club’s event for the whole year. kejap je, tak lama pun. ekceli, aku rushing taim tu. nak balik umah cepat – letih. masa on d way nak balik, terserempak dgn Raj. Dia beria suruh aku drop by kat bilik dia kejap. nak borak katanya..*adei*.. dek tanak hampakan dia, aku pegi lah kejap. dia siap suruh tea lady buatkan air lagi tuu..(alaa, aku nak cepat ni).. borak biasa je, bukan pasal keje pun..*duh*.. aku cecepat habiskan air, pastu ckp ada hal urgent.. (matilah nak balik tido, kata urgent)..*gegelak*..

mlm tadi, Godongs (and few other frens) called. aku dah tertidur taim tu. dengar gak bunyik phone – dont bother to answer pun. tak larat sey. tak penah aku rasa letih sampai camtu sekali.

arinih masuk opis awal – meeting dgn DOY – discuss ttg event on 29 nih & projek dgn MB T’ganu. setakat nih sumer under control even Zu is no longer helping with d stuff. nway, thank God, TS suruh 3 of his staffs assist me for our major project in august..*syukur*..

btw, i’ll be in Eastin diz evening – hv a dinner to organize.. and afta dat, i might be going (yeah.. i know.. again) to gunung Nuang / gunung Angsi.

*****************


received an email from Godongs. rupanya mlm tadi derang bincang tentang projek ke gunung Yong Yap. Derang tanya samada aku setuju nak tetapkan tarikh on 5, 6, 7 May.. aku tader hal.. *aiman tak kisah*

Permalink 6 Comments

Next page »