>choices

November 23, 2006 at 10:49 am (Uncategorized)

>ada 2 xpdc utk wiken nih.. penin kepala aku nk pilih yg mana,

gng Bubu (K.Kangsar)

malas btul nk join trip nih. sebab?
ok, first sbb aku dh pegi rituh.. second and foremost (buleh?).. *hehe*.. byk pacat lerr. mental tuu. koser aku.

tp kan, bila kenangkan uncle Lim & lepas dgr request dari Siau Wei & Cheryl rituh, aisey.. serba salah lak jadinya. memula tu, bersemangat gak bila Sc nk pegi sama.. tp, lepas dia tarik diri.. isk.. *uwaa*..

gng Liang East-West

antara gunung yg ada dlm waiting list aku. taaaapiii, tak rasa cam nak pegi kali nih. sebab?
first, aku demam. kang kalau pewai, mmg nyusahkan org jer.. second, adik pompuan aku nak dtg. kang cam tak best plak biar dia lepak sengsorang kat umah.. third, ntah laa, pendek kata, aku mmg tader mood nk masuk utan mggu nih.

tapi kan (tapi lagi?), mcm kena pergi gak trip nih. coz yg join tu sumer memember KAR. cam tak manis plak kalau aku rejek invitation depa. taper lah, janji Man ada. aku suka layan lagu dgn dia nih.. ‘form’ je rasa

next wiken tader trip masuk utan (alhamdulilah – boleh rehat jap).. tapi, tukar dgn trip gi kenduri kawen la pulak. jauhhh sampai ke Bt. Gajah, Perak. Masa Chua sms ajak pi kenduri-kendara bln lepas, mmg aku malassss laa sesangat. tp, kenangkan tak lama lagi dia nk kena transfer ke T’ganu, aku polow je lah. sementara dia ada kat sini, ye tak? kang kalau dh takde, taderlah nak ralat ke.. rindu ke..

Advertisements

Permalink Comments Off on >choices

choices

November 23, 2006 at 10:49 am (Uncategorized)

ada 2 xpdc utk wiken nih.. penin kepala aku nk pilih yg mana,

gng Bubu (K.Kangsar)

malas btul nk join trip nih. sebab?
ok, first sbb aku dh pegi rituh.. second and foremost (buleh?).. *hehe*.. byk pacat lerr. mental tuu. koser aku.

tp kan, bila kenangkan uncle Lim & lepas dgr request dari Siau Wei & Cheryl rituh, aisey.. serba salah lak jadinya. memula tu, bersemangat gak bila Sc nk pegi sama.. tp, lepas dia tarik diri.. isk.. *uwaa*..

gng Liang East-West

antara gunung yg ada dlm waiting list aku. taaaapiii, tak rasa cam nak pegi kali nih. sebab?
first, aku demam. kang kalau pewai, mmg nyusahkan org jer.. second, adik pompuan aku nak dtg. kang cam tak best plak biar dia lepak sengsorang kat umah.. third, ntah laa, pendek kata, aku mmg tader mood nk masuk utan mggu nih.

tapi kan (tapi lagi?), mcm kena pergi gak trip nih. coz yg join tu sumer memember KAR. cam tak manis plak kalau aku rejek invitation depa. taper lah, janji Man ada. aku suka layan lagu dgn dia nih.. ‘form’ je rasa

next wiken tader trip masuk utan (alhamdulilah – boleh rehat jap).. tapi, tukar dgn trip gi kenduri kawen la pulak. jauhhh sampai ke Bt. Gajah, Perak. Masa Chua sms ajak pi kenduri-kendara bln lepas, mmg aku malassss laa sesangat. tp, kenangkan tak lama lagi dia nk kena transfer ke T’ganu, aku polow je lah. sementara dia ada kat sini, ye tak? kang kalau dh takde, taderlah nak ralat ke.. rindu ke..

Permalink Comments Off on choices

choices

November 23, 2006 at 2:49 am (Uncategorized)

ada 2 xpdc utk wiken nih.. penin kepala aku nk pilih yg mana,

gng Bubu (K.Kangsar)

malas btul nk join trip nih. sebab?
ok, first sbb aku dh pegi rituh.. second and foremost (buleh?).. *hehe*.. byk pacat lerr. mental tuu. koser aku.

tp kan, bila kenangkan uncle Lim & lepas dgr request dari Siau Wei & Cheryl rituh, aisey.. serba salah lak jadinya. memula tu, bersemangat gak bila Sc nk pegi sama.. tp, lepas dia tarik diri.. isk.. *uwaa*..

gng Liang East-West

antara gunung yg ada dlm waiting list aku. taaaapiii, tak rasa cam nak pegi kali nih. sebab?
first, aku demam. kang kalau pewai, mmg nyusahkan org jer.. second, adik pompuan aku nak dtg. kang cam tak best plak biar dia lepak sengsorang kat umah.. third, ntah laa, pendek kata, aku mmg tader mood nk masuk utan mggu nih.

tapi kan (tapi lagi?), mcm kena pergi gak trip nih. coz yg join tu sumer memember KAR. cam tak manis plak kalau aku rejek invitation depa. taper lah, janji Man ada. aku suka layan lagu dgn dia nih.. ‘form’ je rasa

next wiken tader trip masuk utan (alhamdulilah – boleh rehat jap).. tapi, tukar dgn trip gi kenduri kawen la pulak. jauhhh sampai ke Bt. Gajah, Perak. Masa Chua sms ajak pi kenduri-kendara bln lepas, mmg aku malassss laa sesangat. tp, kenangkan tak lama lagi dia nk kena transfer ke T’ganu, aku polow je lah. sementara dia ada kat sini, ye tak? kang kalau dh takde, taderlah nak ralat ke.. rindu ke..

Permalink Comments Off on choices

>demam =(

November 21, 2006 at 5:39 pm (Uncategorized)

>juz got back fr Mlk – tired.

met Sc at selayang hospital last nite. poor Sc, dh la minggu lps tok wan dia meninggal dunia. minggu nih plak ayah dia accident. kesian tgk dia ulang alik dari jb -> kedah -> jb -> kl.. sumore kena struggle dgn final report & thesis lagik. last nite, dia lepak kt umah fazi & chua (thanks guys!). pagi nih depart ke jb. wish him a safe journey. bykkan bersabar..

my cough is getting worst. i even lost my voice today. lama dh tak demam camnih. nk mc, tak boleh – AGM dh dekat.

and, oh.. selamat pengantin baru buat nana&adlin (nana nmpk comel sgt dat day.. n err, sory to Adlin coz tak smpt nk tgk korang sanding)

Permalink Comments Off on >demam =(

demam =(

November 21, 2006 at 5:39 pm (Uncategorized)

juz got back fr Mlk – tired.

met Sc at selayang hospital last nite. poor Sc, dh la minggu lps tok wan dia meninggal dunia. minggu nih plak ayah dia accident. kesian tgk dia ulang alik dari jb -> kedah -> jb -> kl.. sumore kena struggle dgn final report & thesis lagik. last nite, dia lepak kt umah fazi & chua (thanks guys!). pagi nih depart ke jb. wish him a safe journey. bykkan bersabar..

my cough is getting worst. i even lost my voice today. lama dh tak demam camnih. nk mc, tak boleh – AGM dh dekat.

and, oh.. selamat pengantin baru buat nana&adlin (nana nmpk comel sgt dat day.. n err, sory to Adlin coz tak smpt nk tgk korang sanding)

Permalink Comments Off on demam =(

demam =(

November 21, 2006 at 9:39 am (Uncategorized)

juz got back fr Mlk – tired.

met Sc at selayang hospital last nite. poor Sc, dh la minggu lps tok wan dia meninggal dunia. minggu nih plak ayah dia accident. kesian tgk dia ulang alik dari jb -> kedah -> jb -> kl.. sumore kena struggle dgn final report & thesis lagik. last nite, dia lepak kt umah fazi & chua (thanks guys!). pagi nih depart ke jb. wish him a safe journey. bykkan bersabar..

my cough is getting worst. i even lost my voice today. lama dh tak demam camnih. nk mc, tak boleh – AGM dh dekat.

and, oh.. selamat pengantin baru buat nana&adlin (nana nmpk comel sgt dat day.. n err, sory to Adlin coz tak smpt nk tgk korang sanding)

Permalink Comments Off on demam =(

>lavender

November 17, 2006 at 1:47 pm (Uncategorized)

>esok, ada trip ke jerangkang.. sygnya, aku tak dpt join. firstly, sbb dh promise dgn Fedex (Adlin Jihan), nk attend wedding dia (will probably ask kak Mai or Nazry to accompany me there)… second, sbb aku kena balik Mlk ahad nih. ada urgent matter on monday kt sana.

esok juga, ada daypack ke bukit kelawar. pun tak dapat join atas sbb yg sama.. plus, aku a bit hilang minat nk ke K.Sgor.

dan esok, aku nak bertukar jadi rama-rama!

Permalink Comments Off on >lavender

lavender

November 17, 2006 at 1:47 pm (Uncategorized)

esok, ada trip ke jerangkang.. sygnya, aku tak dpt join. firstly, sbb dh promise dgn Fedex (Adlin Jihan), nk attend wedding dia (will probably ask kak Mai or Nazry to accompany me there)… second, sbb aku kena balik Mlk ahad nih. ada urgent matter on monday kt sana.

esok juga, ada daypack ke bukit kelawar. pun tak dapat join atas sbb yg sama.. plus, aku a bit hilang minat nk ke K.Sgor.

dan esok, aku nak bertukar jadi rama-rama!

Permalink Comments Off on lavender

lavender

November 17, 2006 at 5:47 am (Uncategorized)

esok, ada trip ke jerangkang.. sygnya, aku tak dpt join. firstly, sbb dh promise dgn Fedex (Adlin Jihan), nk attend wedding dia (will probably ask kak Mai or Nazry to accompany me there)… second, sbb aku kena balik Mlk ahad nih. ada urgent matter on monday kt sana.

esok juga, ada daypack ke bukit kelawar. pun tak dapat join atas sbb yg sama.. plus, aku a bit hilang minat nk ke K.Sgor.

dan esok, aku nak bertukar jadi rama-rama!

Permalink Comments Off on lavender

>dinner @ hilton

November 16, 2006 at 2:32 pm (Uncategorized)

>

diz is d last event for year 2006.. thank God, it wuz a blast!

attend dinner tapi still lapar kan, apa citer? mana taknya, mkn seciput je mlm tu. hampir setiap course yg dihidang tak sempat di jamah. bz dgn guests / banquet ppl / performers. tp taper, aku dh cukup kenyang dgn compliments yg diberi. my name wuz announced in every speech by TS, DO & DM.. not to mention laa by the performers / hotel ppl.. so proud of me’self.

dats abt it. now, i’m all set for next event which scheduled… err, next year.. *winks*

p/s: anis got 3As & 2Bs for her UPSR.. way to go lil cutiey… oh, me & fazi are ok now.. well, the ‘terasa’ punya part still ada but alah, adat lah gegaduh dlm berkawan nih.

Permalink Comments Off on >dinner @ hilton

dinner @ hilton

November 16, 2006 at 2:32 pm (Uncategorized)

diz is d last event for year 2006.. thank God, it wuz a blast!

attend dinner tapi still lapar kan, apa citer? mana taknya, mkn seciput je mlm tu. hampir setiap course yg dihidang tak sempat di jamah. bz dgn guests / banquet ppl / performers. tp taper, aku dh cukup kenyang dgn compliments yg diberi. my name wuz announced in every speech by TS, DO & DM.. not to mention laa by the performers / hotel ppl.. so proud of me’self.

dats abt it. now, i’m all set for next event which scheduled… err, next year.. *winks*

p/s: anis got 3As & 2Bs for her UPSR.. way to go lil cutiey… oh, me & fazi are ok now.. well, the ‘terasa’ punya part still ada but alah, adat lah gegaduh dlm berkawan nih.

Permalink Comments Off on dinner @ hilton

dinner @ hilton

November 16, 2006 at 6:32 am (Uncategorized)

diz is d last event for year 2006.. thank God, it wuz a blast!

attend dinner tapi still lapar kan, apa citer? mana taknya, mkn seciput je mlm tu. hampir setiap course yg dihidang tak sempat di jamah. bz dgn guests / banquet ppl / performers. tp taper, aku dh cukup kenyang dgn compliments yg diberi. my name wuz announced in every speech by TS, DO & DM.. not to mention laa by the performers / hotel ppl.. so proud of me’self.

dats abt it. now, i’m all set for next event which scheduled… err, next year.. *winks*

p/s: anis got 3As & 2Bs for her UPSR.. way to go lil cutiey… oh, me & fazi are ok now.. well, the ‘terasa’ punya part still ada but alah, adat lah gegaduh dlm berkawan nih.

Permalink Comments Off on dinner @ hilton

>demon vs angel

November 13, 2006 at 9:22 pm (Uncategorized)

>too many things in mind.. grr

fazi:
sepjg 2 hari di K. S’gor mmg aku marah sgt kat dia. hari nih, dh kurang sikit marah aku. cuma, still terasa je atas sikap dia..

diz ‘fella’:
tak pepasal aku lodge police report . she’s been disturbing me a lot lately. can u believe dat after almost 10 months aku tak nmpk batang idung dia tetiba je tgh tadi dia muncul depan opis dan halang aku naik teksi while i wuz rushing to D’sara Heights.. giler.. she’s out of her mind agaknya. for wutever f**k sekalipun, aku takkan tunduk pada dia kali nih. enuff!

keje:
at last, ada gak perkara yg menggembirakan hari nih. short meeting at Hilton lounge went smooth. seems like everything is under control. Takde apa yg aku harap selain event terakhir utk tahun nih success.

wut else ey.. omaigod, how can i forgot abt..

anis:
nama sebenar Syeril Yuhanis. student darjah 6 dari K. S’gor. she asked for my number before the motivation program ended yesterday.. and today, she juz couldnt stop smses me.. even now pun. penatnya nk layan peminat cilik nih. tp, rasa mcm dihargai pulak oleh bebudak nih.

…hm, in second thought, my day is not dat bad afterall ey? consider so-so lah.. then, why the heck yg aku rungutkan nih?

Permalink Comments Off on >demon vs angel

demon vs angel

November 13, 2006 at 9:22 pm (Uncategorized)

too many things in mind.. grr

fazi:
sepjg 2 hari di K. S’gor mmg aku marah sgt kat dia. hari nih, dh kurang sikit marah aku. cuma, still terasa je atas sikap dia..

diz ‘fella’:
tak pepasal aku lodge police report . she’s been disturbing me a lot lately. can u believe dat after almost 10 months aku tak nmpk batang idung dia tetiba je tgh tadi dia muncul depan opis dan halang aku naik teksi while i wuz rushing to D’sara Heights.. giler.. she’s out of her mind agaknya. for wutever f**k sekalipun, aku takkan tunduk pada dia kali nih. enuff!

keje:
at last, ada gak perkara yg menggembirakan hari nih. short meeting at Hilton lounge went smooth. seems like everything is under control. Takde apa yg aku harap selain event terakhir utk tahun nih success.

wut else ey.. omaigod, how can i forgot abt..

anis:
nama sebenar Syeril Yuhanis. student darjah 6 dari K. S’gor. she asked for my number before the motivation program ended yesterday.. and today, she juz couldnt stop smses me.. even now pun. penatnya nk layan peminat cilik nih. tp, rasa mcm dihargai pulak oleh bebudak nih.

…hm, in second thought, my day is not dat bad afterall ey? consider so-so lah.. then, why the heck yg aku rungutkan nih?

Permalink Comments Off on demon vs angel

demon vs angel

November 13, 2006 at 1:22 pm (Uncategorized)

too many things in mind.. grr

fazi:
sepjg 2 hari di K. S’gor mmg aku marah sgt kat dia. hari nih, dh kurang sikit marah aku. cuma, still terasa je atas sikap dia..

diz ‘fella’:
tak pepasal aku lodge police report . she’s been disturbing me a lot lately. can u believe dat after almost 10 months aku tak nmpk batang idung dia tetiba je tgh tadi dia muncul depan opis dan halang aku naik teksi while i wuz rushing to D’sara Heights.. giler.. she’s out of her mind agaknya. for wutever f**k sekalipun, aku takkan tunduk pada dia kali nih. enuff!

keje:
at last, ada gak perkara yg menggembirakan hari nih. short meeting at Hilton lounge went smooth. seems like everything is under control. Takde apa yg aku harap selain event terakhir utk tahun nih success.

wut else ey.. omaigod, how can i forgot abt..

anis:
nama sebenar Syeril Yuhanis. student darjah 6 dari K. S’gor. she asked for my number before the motivation program ended yesterday.. and today, she juz couldnt stop smses me.. even now pun. penatnya nk layan peminat cilik nih. tp, rasa mcm dihargai pulak oleh bebudak nih.

…hm, in second thought, my day is not dat bad afterall ey? consider so-so lah.. then, why the heck yg aku rungutkan nih?

Permalink Comments Off on demon vs angel

« Previous page · Next page »