>XPDC Gunung Siku & Swettenham

January 31, 2007 at 9:59 am (XPDC Gunung)

>

*credit to phi phop for these photos*


at mount Siku’s peak


on the way to the next peak



at mount Swettenham’s peak

with half of the hikers

p/s: log will coming soon (byk sgt xpdc sampai terlupa nk apdet log trip nih)
Advertisements

Permalink Comments Off on >XPDC Gunung Siku & Swettenham

XPDC Gunung Siku & Swettenham

January 31, 2007 at 9:59 am (XPDC Gunung)

*credit to phi phop for these photos*


at mount Siku’s peak


on the way to the next peak



at mount Swettenham’s peak

with half of the hikers

p/s: log will coming soon (byk sgt xpdc sampai terlupa nk apdet log trip nih)

Permalink Comments Off on XPDC Gunung Siku & Swettenham

XPDC Gunung Siku & Swettenham

January 31, 2007 at 1:59 am (XPDC Gunung)

*credit to phi phop for these photos*


at mount Siku’s peak


on the way to the next peak



at mount Swettenham’s peak

with half of the hikers

p/s: log will coming soon (byk sgt xpdc sampai terlupa nk apdet log trip nih)

Permalink Comments Off on XPDC Gunung Siku & Swettenham

>malasnya

January 30, 2007 at 1:59 am (Uncategorized)

>last wiken, pegi mendaki gunung Siku & gunung Swettenham kat area Cameron. menarik. hampir semua pendaki satu M’sia berkampung kat gunung-gunung area Cameron rituh. ada yang pegi buat trek baru ke gng Charlie Pondok, ada yg naik gng Brinchang, ada yg buat trans Jerging. meriahh.

mlm tadi jumpa UJ. sedih ada, hepi pun ada. janji nk jumpa lagi khamis nih. maybe pegi BBQ kat sg. congkak. lama tak spend masa dgn dia.. lama sangat… insyaAllah, aku akan buat yg terbaik utk dia lepas nih.

called nazry. ada berita baik utk amir katanya. alhamdullilah. semoga semuanya berjalan lancar.

Permalink Comments Off on >malasnya

malasnya

January 30, 2007 at 1:59 am (Uncategorized)

last wiken, pegi mendaki gunung Siku & gunung Swettenham kat area Cameron. menarik. hampir semua pendaki satu M’sia berkampung kat gunung-gunung area Cameron rituh. ada yang pegi buat trek baru ke gng Charlie Pondok, ada yg naik gng Brinchang, ada yg buat trans Jerging. meriahh.

mlm tadi jumpa UJ. sedih ada, hepi pun ada. janji nk jumpa lagi khamis nih. maybe pegi BBQ kat sg. congkak. lama tak spend masa dgn dia.. lama sangat… insyaAllah, aku akan buat yg terbaik utk dia lepas nih.

called nazry. ada berita baik utk amir katanya. alhamdullilah. semoga semuanya berjalan lancar.

Permalink Comments Off on malasnya

malasnya

January 29, 2007 at 5:59 pm (Uncategorized)

last wiken, pegi mendaki gunung Siku & gunung Swettenham kat area Cameron. menarik. hampir semua pendaki satu M’sia berkampung kat gunung-gunung area Cameron rituh. ada yang pegi buat trek baru ke gng Charlie Pondok, ada yg naik gng Brinchang, ada yg buat trans Jerging. meriahh.

mlm tadi jumpa UJ. sedih ada, hepi pun ada. janji nk jumpa lagi khamis nih. maybe pegi BBQ kat sg. congkak. lama tak spend masa dgn dia.. lama sangat… insyaAllah, aku akan buat yg terbaik utk dia lepas nih.

called nazry. ada berita baik utk amir katanya. alhamdullilah. semoga semuanya berjalan lancar.

Permalink Comments Off on malasnya

>XPDC Bukit Kutu

January 25, 2007 at 6:59 pm (XPDC Gunung)

>



*credit to Petai for diz photos*

Jumaat, 19 Jan 2007
Hari tu aku terlebih ayu kaedahnya.. berkebaya sakan. almaklum, hari Jumaat. Tapi, dressing je la ayu. Perangai cenggitu gak. Ngalahkan bebudak.

Jumpa Chua, Wan, Zaha & Fuzzy kat Care4 Sri Petaling – shopping rations. Plan nak buat BBQ masa kat puncak nnt.

Note: diz is my second time shopping with guys (which I don’t really enjoy it coz laju giler. Its like we’re competing with other customer and try to be the first group who can fill the cart and get to the finishing line).. terkial-kial aku lari sambil kepit kain. Menci tau.

Malam tu, aku ditugaskan utk marinate ayam. Aku sukerr.

Sabtu, 20 Jan 2007

Hm, kalau tak kelam kabut, mmg tak sah. Aku terlewat bangun. Janji ngan Chua nak jumpa kul 7.00 pagi.. sekali, 7.05 pg, aku baru celik mata.. huhuhu.. haru ~ ya ampun..

Berkumpul kat umah Wecko. Kat sini jumpa Sany, Petai, Zaid & Mat Wei (M.A.L.A.S). Agih rations, pastu gerakkkk.

On the way tu, hujan sekejap-sekejap dilaporkan dibeberapa kawasan yang sewaktu dgn Kuala Kubu Baru. Hai la nasib.. tak sempat nak baik demam aku kali nih.

Kat kawasan dem, jumpa ngan Adlin, Isa, Ada & team KAR (Zin, Talha dgn Adiknya Talha & Olin)

Tak ingat kul brp start trekking. Semua kelam kabut angkut beg dlm hujan..

Starting trek, mmg clear. Layan jalan 4wd utk 20 minit pertama. Kalau tak silap, kena cross 7 sungai / anak sungai. Best gak arr.. port mandi di mana-mana.

Hajat nak jadi orang last dgn Mat Wei & Adlin tak kesampaian. Faktor cuaca, pacat & trek yg licin menyebabkan aku terpaksa membuat pilihan (cewahh ayattt) untuk meninggalkan Mat Wei & Adlin kat belakang dan shoot sengsorang sampai ke kawasan batu besar. Gilerr mental layan bukit nih dalam hujan.

Kat kawasan batu besar, team depan dah start masak air & makan nasik lemak. Pheww.. nasib baik derang tak gerak ke puncak lagi. Kalau tak, nangis akak trekking sengsorang tau.

Trek lepas batu besar nih still pacak lagi.. tapi diselang-selikan dgn trek yg landai (apa punyer ayattt daa).

By time kami sampai puncak Bukit Kutu, hujan turun ngan lebatnya. While memasing sibuk pasang fly, aku pegi mandi air perigi (cum mandi hujan) yg ada kat puncak nih. bila bercakap ttg air perigi, ramai yg tanya; “ada jentik-jentik @ berudu tak kat dalam tu” or “ada sampah tak?”..

For info: Ader 2 buah perigi kat puncak Bukit Kutu. Satu dah terkambus. Perigi-perigi nih digali oleh pihak British masa zaman 1900 dulu utk kegunaan askar yang berkawal kat puncak. Hampir 95% bangunan pentadbiran British kat puncak nih dimusnahkan oleh pihak British sendiri untuk mengelakkan dari dirampas oleh tentera Jepun masa perang dunia dulu. Yang tinggal sekarang juz tapak bangunan yang terbiar & tertutup dgn semak samun (huuu ayatt skema).

Kira haibat jugak lah port nih dedulu ek? Berbalik pada perigi tadi, air perigi nih mmg jernih & boleh diminum. Kebersihan mmg tip top. Coz bahagian dalam perigi nih bersimen. Mekasih pada moyang-moyang kita yg bersusah payah gali perigi nih. Jimat tenaga nak pikul air. View kat puncak plak mmg clear. Kata org, boleh nampak Genting Highlands (tapi taim tu aku tak nmpk la coz kabus manjang)

Satu yang tak best tido kat puncak nih, BANJIR.. jangan ingat taim hujan nih juz Johor je yg di landa banjir. Atas bukit Kutu pun boleh kena oke! Pakai 3 layer ground pun tak lepas. Apalagas, menimba air atas ground laaa.. sumer buat muka pekat. Ada yang sengal tu, sampai main kapal kertas dalam air. Tu dah tensi tahap dewata raya la tuuu.

Plan BBQ tetap berjalan. Even dalam air. Sampai sakit pinggang la chef-chef yg bertugas mlm tu sbb mencangkung dlm air / lecak. Camnerpun alhamdullah.. menjadi jugak BBQ kita ek?

Oh yer, lupa nk habaq. Ada satu lagi team dari KLIA yg tido kat puncak. Derang terselamat dari banjir coz sumer tido ala sojar – guna hammock (huhhh jeleesssss!)

Ahad, 21 Jan 2007

Cuaca cerah ari nih. yer lah, semalam dah kaw-kaw hujan. Lepas snappy & packing barang, aku mat wei & adlin gerak turun lebih awal. Best tau taim nak turun nih. anda dinasihatkan agar membawa papan luncur skali. Boleh main gelongsor.. hari nih jugak, ramai yg mempraktikkan kehandalan “memasing menangkap biawak”.. aku dapat “sekor.”… *hehe*

Lepas acara tiruk, memasing blah balik umah. Dah abbess…

Note: Ketinggian Bukit Kutu 1035m (layak dipanggil gunung). Masa trekking kepuncak antara 3-4 jam (utk beginner antara 5-6 jam)

Permalink Comments Off on >XPDC Bukit Kutu

XPDC Bukit Kutu

January 25, 2007 at 6:59 pm (XPDC Gunung)



*credit to Petai for diz photos*

Jumaat, 19 Jan 2007
Hari tu aku terlebih ayu kaedahnya.. berkebaya sakan. almaklum, hari Jumaat. Tapi, dressing je la ayu. Perangai cenggitu gak. Ngalahkan bebudak.

Jumpa Chua, Wan, Zaha & Fuzzy kat Care4 Sri Petaling – shopping rations. Plan nak buat BBQ masa kat puncak nnt.

Note: diz is my second time shopping with guys (which I don’t really enjoy it coz laju giler. Its like we’re competing with other customer and try to be the first group who can fill the cart and get to the finishing line).. terkial-kial aku lari sambil kepit kain. Menci tau.

Malam tu, aku ditugaskan utk marinate ayam. Aku sukerr.

Sabtu, 20 Jan 2007

Hm, kalau tak kelam kabut, mmg tak sah. Aku terlewat bangun. Janji ngan Chua nak jumpa kul 7.00 pagi.. sekali, 7.05 pg, aku baru celik mata.. huhuhu.. haru ~ ya ampun..

Berkumpul kat umah Wecko. Kat sini jumpa Sany, Petai, Zaid & Mat Wei (M.A.L.A.S). Agih rations, pastu gerakkkk.

On the way tu, hujan sekejap-sekejap dilaporkan dibeberapa kawasan yang sewaktu dgn Kuala Kubu Baru. Hai la nasib.. tak sempat nak baik demam aku kali nih.

Kat kawasan dem, jumpa ngan Adlin, Isa, Ada & team KAR (Zin, Talha dgn Adiknya Talha & Olin)

Tak ingat kul brp start trekking. Semua kelam kabut angkut beg dlm hujan..

Starting trek, mmg clear. Layan jalan 4wd utk 20 minit pertama. Kalau tak silap, kena cross 7 sungai / anak sungai. Best gak arr.. port mandi di mana-mana.

Hajat nak jadi orang last dgn Mat Wei & Adlin tak kesampaian. Faktor cuaca, pacat & trek yg licin menyebabkan aku terpaksa membuat pilihan (cewahh ayattt) untuk meninggalkan Mat Wei & Adlin kat belakang dan shoot sengsorang sampai ke kawasan batu besar. Gilerr mental layan bukit nih dalam hujan.

Kat kawasan batu besar, team depan dah start masak air & makan nasik lemak. Pheww.. nasib baik derang tak gerak ke puncak lagi. Kalau tak, nangis akak trekking sengsorang tau.

Trek lepas batu besar nih still pacak lagi.. tapi diselang-selikan dgn trek yg landai (apa punyer ayattt daa).

By time kami sampai puncak Bukit Kutu, hujan turun ngan lebatnya. While memasing sibuk pasang fly, aku pegi mandi air perigi (cum mandi hujan) yg ada kat puncak nih. bila bercakap ttg air perigi, ramai yg tanya; “ada jentik-jentik @ berudu tak kat dalam tu” or “ada sampah tak?”..

For info: Ader 2 buah perigi kat puncak Bukit Kutu. Satu dah terkambus. Perigi-perigi nih digali oleh pihak British masa zaman 1900 dulu utk kegunaan askar yang berkawal kat puncak. Hampir 95% bangunan pentadbiran British kat puncak nih dimusnahkan oleh pihak British sendiri untuk mengelakkan dari dirampas oleh tentera Jepun masa perang dunia dulu. Yang tinggal sekarang juz tapak bangunan yang terbiar & tertutup dgn semak samun (huuu ayatt skema).

Kira haibat jugak lah port nih dedulu ek? Berbalik pada perigi tadi, air perigi nih mmg jernih & boleh diminum. Kebersihan mmg tip top. Coz bahagian dalam perigi nih bersimen. Mekasih pada moyang-moyang kita yg bersusah payah gali perigi nih. Jimat tenaga nak pikul air. View kat puncak plak mmg clear. Kata org, boleh nampak Genting Highlands (tapi taim tu aku tak nmpk la coz kabus manjang)

Satu yang tak best tido kat puncak nih, BANJIR.. jangan ingat taim hujan nih juz Johor je yg di landa banjir. Atas bukit Kutu pun boleh kena oke! Pakai 3 layer ground pun tak lepas. Apalagas, menimba air atas ground laaa.. sumer buat muka pekat. Ada yang sengal tu, sampai main kapal kertas dalam air. Tu dah tensi tahap dewata raya la tuuu.

Plan BBQ tetap berjalan. Even dalam air. Sampai sakit pinggang la chef-chef yg bertugas mlm tu sbb mencangkung dlm air / lecak. Camnerpun alhamdullah.. menjadi jugak BBQ kita ek?

Oh yer, lupa nk habaq. Ada satu lagi team dari KLIA yg tido kat puncak. Derang terselamat dari banjir coz sumer tido ala sojar – guna hammock (huhhh jeleesssss!)

Ahad, 21 Jan 2007

Cuaca cerah ari nih. yer lah, semalam dah kaw-kaw hujan. Lepas snappy & packing barang, aku mat wei & adlin gerak turun lebih awal. Best tau taim nak turun nih. anda dinasihatkan agar membawa papan luncur skali. Boleh main gelongsor.. hari nih jugak, ramai yg mempraktikkan kehandalan “memasing menangkap biawak”.. aku dapat “sekor.”… *hehe*

Lepas acara tiruk, memasing blah balik umah. Dah abbess…

Note: Ketinggian Bukit Kutu 1035m (layak dipanggil gunung). Masa trekking kepuncak antara 3-4 jam (utk beginner antara 5-6 jam)

Permalink Comments Off on XPDC Bukit Kutu

XPDC Bukit Kutu

January 25, 2007 at 10:59 am (XPDC Gunung)



*credit to Petai for diz photos*

Jumaat, 19 Jan 2007
Hari tu aku terlebih ayu kaedahnya.. berkebaya sakan. almaklum, hari Jumaat. Tapi, dressing je la ayu. Perangai cenggitu gak. Ngalahkan bebudak.

Jumpa Chua, Wan, Zaha & Fuzzy kat Care4 Sri Petaling – shopping rations. Plan nak buat BBQ masa kat puncak nnt.

Note: diz is my second time shopping with guys (which I don’t really enjoy it coz laju giler. Its like we’re competing with other customer and try to be the first group who can fill the cart and get to the finishing line).. terkial-kial aku lari sambil kepit kain. Menci tau.

Malam tu, aku ditugaskan utk marinate ayam. Aku sukerr.

Sabtu, 20 Jan 2007

Hm, kalau tak kelam kabut, mmg tak sah. Aku terlewat bangun. Janji ngan Chua nak jumpa kul 7.00 pagi.. sekali, 7.05 pg, aku baru celik mata.. huhuhu.. haru ~ ya ampun..

Berkumpul kat umah Wecko. Kat sini jumpa Sany, Petai, Zaid & Mat Wei (M.A.L.A.S). Agih rations, pastu gerakkkk.

On the way tu, hujan sekejap-sekejap dilaporkan dibeberapa kawasan yang sewaktu dgn Kuala Kubu Baru. Hai la nasib.. tak sempat nak baik demam aku kali nih.

Kat kawasan dem, jumpa ngan Adlin, Isa, Ada & team KAR (Zin, Talha dgn Adiknya Talha & Olin)

Tak ingat kul brp start trekking. Semua kelam kabut angkut beg dlm hujan..

Starting trek, mmg clear. Layan jalan 4wd utk 20 minit pertama. Kalau tak silap, kena cross 7 sungai / anak sungai. Best gak arr.. port mandi di mana-mana.

Hajat nak jadi orang last dgn Mat Wei & Adlin tak kesampaian. Faktor cuaca, pacat & trek yg licin menyebabkan aku terpaksa membuat pilihan (cewahh ayattt) untuk meninggalkan Mat Wei & Adlin kat belakang dan shoot sengsorang sampai ke kawasan batu besar. Gilerr mental layan bukit nih dalam hujan.

Kat kawasan batu besar, team depan dah start masak air & makan nasik lemak. Pheww.. nasib baik derang tak gerak ke puncak lagi. Kalau tak, nangis akak trekking sengsorang tau.

Trek lepas batu besar nih still pacak lagi.. tapi diselang-selikan dgn trek yg landai (apa punyer ayattt daa).

By time kami sampai puncak Bukit Kutu, hujan turun ngan lebatnya. While memasing sibuk pasang fly, aku pegi mandi air perigi (cum mandi hujan) yg ada kat puncak nih. bila bercakap ttg air perigi, ramai yg tanya; “ada jentik-jentik @ berudu tak kat dalam tu” or “ada sampah tak?”..

For info: Ader 2 buah perigi kat puncak Bukit Kutu. Satu dah terkambus. Perigi-perigi nih digali oleh pihak British masa zaman 1900 dulu utk kegunaan askar yang berkawal kat puncak. Hampir 95% bangunan pentadbiran British kat puncak nih dimusnahkan oleh pihak British sendiri untuk mengelakkan dari dirampas oleh tentera Jepun masa perang dunia dulu. Yang tinggal sekarang juz tapak bangunan yang terbiar & tertutup dgn semak samun (huuu ayatt skema).

Kira haibat jugak lah port nih dedulu ek? Berbalik pada perigi tadi, air perigi nih mmg jernih & boleh diminum. Kebersihan mmg tip top. Coz bahagian dalam perigi nih bersimen. Mekasih pada moyang-moyang kita yg bersusah payah gali perigi nih. Jimat tenaga nak pikul air. View kat puncak plak mmg clear. Kata org, boleh nampak Genting Highlands (tapi taim tu aku tak nmpk la coz kabus manjang)

Satu yang tak best tido kat puncak nih, BANJIR.. jangan ingat taim hujan nih juz Johor je yg di landa banjir. Atas bukit Kutu pun boleh kena oke! Pakai 3 layer ground pun tak lepas. Apalagas, menimba air atas ground laaa.. sumer buat muka pekat. Ada yang sengal tu, sampai main kapal kertas dalam air. Tu dah tensi tahap dewata raya la tuuu.

Plan BBQ tetap berjalan. Even dalam air. Sampai sakit pinggang la chef-chef yg bertugas mlm tu sbb mencangkung dlm air / lecak. Camnerpun alhamdullah.. menjadi jugak BBQ kita ek?

Oh yer, lupa nk habaq. Ada satu lagi team dari KLIA yg tido kat puncak. Derang terselamat dari banjir coz sumer tido ala sojar – guna hammock (huhhh jeleesssss!)

Ahad, 21 Jan 2007

Cuaca cerah ari nih. yer lah, semalam dah kaw-kaw hujan. Lepas snappy & packing barang, aku mat wei & adlin gerak turun lebih awal. Best tau taim nak turun nih. anda dinasihatkan agar membawa papan luncur skali. Boleh main gelongsor.. hari nih jugak, ramai yg mempraktikkan kehandalan “memasing menangkap biawak”.. aku dapat “sekor.”… *hehe*

Lepas acara tiruk, memasing blah balik umah. Dah abbess…

Note: Ketinggian Bukit Kutu 1035m (layak dipanggil gunung). Masa trekking kepuncak antara 3-4 jam (utk beginner antara 5-6 jam)

Permalink Comments Off on XPDC Bukit Kutu

>a lil sumthing

January 24, 2007 at 9:59 am (Uncategorized)

>Happy Birthday by Stevie Wonder

You know it doesn’t make much sense
There ought to be a law against
Anyone who takes offense
At a day in your celebration
‘Cause we all know in our minds
That there ought to be a time
That we can set aside
To show just how much we love you
And I’m sure you would agree
It couldn’t fit more perfectly
Than to have a world party on the day you came to be

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

I just never understood
How a man who died for good
Could not have a day that would
Be set aside for his recognition
Because it should never be
Just because some cannot see
The dream as clear as hethat they should make it become an illusion
And we all know everything
That he stood for time will bring
For in peace our hearts will sing
Thanks to Martin Luther King

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

Why has there never been a holiday
Where peace is celebrated all throughout the world
The time is overdue
For people like me and you
Who know the way to truth
Is love and unity to all God’s children
It should never be a great event
And the whole day should be spent
In full remembrance
Of those who lived and died for the oneness of all people
So let us all begin
We know that love can win
Let it out don’t hold it in
Sing it loud as you can


We know the key to unify all people
Is in the dream that you had so long ago
That lives in all of the hearts of people
That believe in unityWe’ll make the dream become a reality
I know we willBecause our hearts tell us so

p/s: diz one for u Chua.. hepi birthday.

Permalink Comments Off on >a lil sumthing

a lil sumthing

January 24, 2007 at 9:59 am (Uncategorized)

Happy Birthday by Stevie Wonder

You know it doesn’t make much sense
There ought to be a law against
Anyone who takes offense
At a day in your celebration
‘Cause we all know in our minds
That there ought to be a time
That we can set aside
To show just how much we love you
And I’m sure you would agree
It couldn’t fit more perfectly
Than to have a world party on the day you came to be

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

I just never understood
How a man who died for good
Could not have a day that would
Be set aside for his recognition
Because it should never be
Just because some cannot see
The dream as clear as hethat they should make it become an illusion
And we all know everything
That he stood for time will bring
For in peace our hearts will sing
Thanks to Martin Luther King

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

Why has there never been a holiday
Where peace is celebrated all throughout the world
The time is overdue
For people like me and you
Who know the way to truth
Is love and unity to all God’s children
It should never be a great event
And the whole day should be spent
In full remembrance
Of those who lived and died for the oneness of all people
So let us all begin
We know that love can win
Let it out don’t hold it in
Sing it loud as you can


We know the key to unify all people
Is in the dream that you had so long ago
That lives in all of the hearts of people
That believe in unityWe’ll make the dream become a reality
I know we willBecause our hearts tell us so

p/s: diz one for u Chua.. hepi birthday.

Permalink Comments Off on a lil sumthing

a lil sumthing

January 24, 2007 at 1:59 am (Uncategorized)

Happy Birthday by Stevie Wonder

You know it doesn’t make much sense
There ought to be a law against
Anyone who takes offense
At a day in your celebration
‘Cause we all know in our minds
That there ought to be a time
That we can set aside
To show just how much we love you
And I’m sure you would agree
It couldn’t fit more perfectly
Than to have a world party on the day you came to be

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

I just never understood
How a man who died for good
Could not have a day that would
Be set aside for his recognition
Because it should never be
Just because some cannot see
The dream as clear as hethat they should make it become an illusion
And we all know everything
That he stood for time will bring
For in peace our hearts will sing
Thanks to Martin Luther King

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

Why has there never been a holiday
Where peace is celebrated all throughout the world
The time is overdue
For people like me and you
Who know the way to truth
Is love and unity to all God’s children
It should never be a great event
And the whole day should be spent
In full remembrance
Of those who lived and died for the oneness of all people
So let us all begin
We know that love can win
Let it out don’t hold it in
Sing it loud as you can


We know the key to unify all people
Is in the dream that you had so long ago
That lives in all of the hearts of people
That believe in unityWe’ll make the dream become a reality
I know we willBecause our hearts tell us so

p/s: diz one for u Chua.. hepi birthday.

Permalink Comments Off on a lil sumthing

>apology

January 23, 2007 at 9:59 am (Uncategorized)

>diz is for nai:

truly sory for last nite. janji nk join futsal tp tak dpt. aD try call, silap no pulak. rasanya tersilap tulis semlm. maaf sesangat.

Permalink 1 Comment

apology

January 23, 2007 at 9:59 am (Uncategorized)

diz is for nai:

truly sory for last nite. janji nk join futsal tp tak dpt. aD try call, silap no pulak. rasanya tersilap tulis semlm. maaf sesangat.

Permalink 1 Comment

apology

January 23, 2007 at 1:59 am (Uncategorized)

diz is for nai:

truly sory for last nite. janji nk join futsal tp tak dpt. aD try call, silap no pulak. rasanya tersilap tulis semlm. maaf sesangat.

Permalink 1 Comment

Next page »