>new staff

February 15, 2007 at 4:03 pm (Uncategorized)

>finally, dapat staff baru. bz la pasnih nak brief, treneng bagai. nampak cam ok je. aku sukerr.

tadi gi lunch dgn memember gunung. nampak gayanya, sumer hikers dalam Me’sia plan nak masuk utan sempena cuti CNY. cam klakar bila pepikir balik.. sumer sojar / renjer nak keluar utan taim cuti.. yang derang terbalik plak, asal cuti jer kelam kabut masuk utan. addicted katanya. ntah la.. aku sendiri pun heran camner aku buleh ada hobi pelik acamnih.

masa lunch, tetiba sorang kawan nih cakap nak masuk meminang aku. tergamam gak. aku bebuat cool. dia memain je kut. tapi.. 2 kali lak tu dia mentioned mender yg sama. eniwei, topik tu habis camtu je. aku potong topik lain.

mlm nih nk tgk movie.. Ghost Rider.. dgr citer cam best jer.

Advertisements

4 Comments

  1. bg said,

    >nak join bley?

  2. Wecko said,

    >Ad u forget bout me. U pg lunch ngan org lain. U pg tgk ghost rider. Totally forget bout me! I whole day i wait for u. I call u then u ckp u bz nak return call. Xde pun!!!! Teruk sehhh. I nak pg mendaki nie. Stove xde.

  3. aD said,

    >wan, luchie tu tak plan pun. derang nk pulangkan sweater masa kt swettenham. tu pun rushing.. and movie tu pun was a request. tak buleh tidak.stove? adeih.. nnt aD mintak tulung fazi beli dulu. syian korang.. kang masak guna kayu api.. hehe

  4. Anonymous said,

    >begitulah hati lelaki yang hanya mampu berharap… andai ada sinar esok yang memberikan harapan…impiannya akan tercapai untuk memilikimu.

Comments are closed.

%d bloggers like this: