>open minded

March 21, 2007 at 12:49 pm (Uncategorized)

>dah 2 malam berturut hujan lebat (taim malam) since aku balik dari Mlk. siap petir kilat lagi tu. gerun sey. tak lena tido aku. kekejap kang terjaga. bila dh terjaga tu, aku keluar dari bilik. cek adik-adik aku. takut kalau derang terjaga. adik-adik pompuan aku nih boleh tahan gak penakutnya (like old sister like young sister laaa kan). bukan apa, adik aku terjaga, buleh gak takut sesama.. peluk-peluk sesama. tapiiii sumernya lenaaaa… syiok la tu tido taim hujan. aku gak yg terkulat-kulat pekup telinga ngan bantal sengsorang.

cam ampeh je kan, kalau kilat petir dalam hutan, selamba je aku harung. poyo tul aku nih.

talking abt hutan nih, hullaaa.. dah dekat sebulan aku tak masuk utan. rindunyaaa. semlm dapat invitation utk xpdc Gunung Lebah kat area Tg Malim. menarik gak. insyaAllah aku join. Hujung bulan April nih plak ada Kledang Challenge – anjuran Persatuan Mendaki Perak. aku cam eksaited nak join. tapi kena cari lagi 3 orang lagi sebab satu team kena ada 4 org. pertandingan nih amik masa 2 hari. kena bebtul fit and kena pandai baca kompas. some sort like orinteering jugak kut.. bab menang kalah tak penting, pengalaman tu lebih beharga.

hm, kena exercise nih.. yearghh. semangattt. tapi.. err, siapa lagi 3 orang tu nanti? btw, nih borang & syarat pertandingan tuk masuk Kledang Challenge 2007. sesaper yg berminat tu juz klik kat gambo. aku tolong promot je – tade komisen – FOC. kalau rasa nak “fight” sesama, jomma skalikk.

semlm gak, aku dapat present. somebody hadiahkan henpon. aku cam susah nak terima. tak best terhutang budi nih. tapi since dia beriya dan since aku nak jaga hati, aku amik gak. nih hah, ada dalam kotak depan aku nih. nak guna ke tak?? simpan dulu arr.

rituh tgk citer Road to Terebithia.. cam ampeh. aku tak minat citer imaginasi kekanak. pastu sambung marathon dgn citer Muhsin. org kata citer nih best giler sampai menang award. hm.. ntah la bagi aku, biasa je. tak beremosi pung. 3 adik beradik dlm satu citer err cam org lain tak berbakat plak. ops.. no offend. org gunung cam aku mana lah layak nak komen-komen acamnih. aku harap, filem Jibam bawak satu kelainan dalam dunia perfileman (cewahhh ayattt). tp, btul la tu.. aku nak kan kelainan!

10 Comments

  1. kawan said,

    >peluk bantal jer…. jom lah kawen ngan i…

  2. aD said,

    >kawan, wat masa nih, tak terpikir lansung pun nk kawen. juz nk enjoy life being single.. kita kwn je la yeh kawan eh?

  3. TheWecko said,

    >Pergghhh. Ada gak org propose dlm blog. Hehehe.

  4. TheWecko said,

    >xde pun org nak hadiahkan aku hp. Hehehe. Ad xmo kasi wan laaa. Kui3

  5. aD said,

    >weck, tu laa.. malu aii.

  6. Anonymous said,

    >hah tunggu pa lagi…

  7. aD said,

    >anonymous, tak mao la. tak ready.

  8. Anonymous said,

    >masih x dapat lupakan …. ?

  9. ray said,

    >hye ad. lama m’hilang

  10. aD said,

    >ray, sentiasa ada kat sini =)

Comments are closed.

%d bloggers like this: