rezeki yg belum pasti II

March 28, 2007 at 4:49 pm (Uncategorized)

as expected, chinese lady yg interbiu aku thru phone last week tipun lagi hari nih. kali nih, dia nak kompemkan date utk formal interbiu.. hahaha (gelak nerbes). aku dah lama giler tak pegi interbiu nih. lassssttt dulu, 5 tahun lepas. camner nih. tetiba rasa seram serrrjurrkk. aiyohh.. mcm budak baru grad plak aku nih.

memula, pompuan tu tanya sama ada aku free esok. aku cakap “tak”. ikutkan mmg aku boleh lari skejap gi attend interview. tapi takmo lah. pastu dia pilih hari jumaat. aku pun main bubuh je lah timing yg sesuai utk aku. tapi.. dia nyer director plak ada meeting taim tu. diskas punyer diskas, aku pilih hari isnin depan – 11.30 pagi. so, kompem.

hm, nak kena buat research sikit ttg kompeni nih.. nak tau gak saper BOD dia. kut-kut aku kenal ke. yelah, kalau tak, camner derang buleh kenal aku, ye tak?

doakan lah aku dapat keje nih ek. lama dah aku terperuk kat kompeni aku skrg nih. tak berkembang otak. kalau aku dapat, aku janji aku hapdet blog nih setiap hari, setiap masa.. (hehe mcm lah korang suka baca)

Advertisements
%d bloggers like this: