>i’m 28 today

July 17, 2007 at 8:48 am (Uncategorized)

>

*me at puncak Gunung Tok Nenek (Table & Chair) paras ketinggian 6,248 ft*

dalam usia yg semakin meningkat nih takde apa yg aku harap selain kehidupan yg diredhai-Nya. kalau ditanya apa yg aku nak sempena hari nih, ada banyakkk sebenarnya.. to name a few aku nak:

adik-adik aku berjaya dalam hidup
bapak bahagia sentiasa
jodoh aku & Mamoru di panjangkan
serta pergaulan aku dgn semua sentiasa dalam batas-batas yg ditetapkan agama

170779 – 170707

7 Comments

  1. eid said,

    >happy birthday aD,semoga sume yg di hajatkan menjadi kenyataan…aaminnnn

  2. lily lotus said,

    >tadi nak issue PO. tengok date hari ni. teringat b’day aD!hepi b’day aD! selamat panjang umur, murah rezeki dan gembira selalu. amiiinnnn…

  3. dian said,

    >selamat hari lahir !!yahu…nak hadiah apa ni?

  4. aD said,

    >eid, thanks a lot. minta maaf ek, aD mmg jarang online YM. lelebih lagi dua tiga bulan kebelakangan nih.. insyaAllah :)cik lily, wahh tak sangka. time kaseh sesangat. kalau terjumpa kat memana nnt aD blanjer nan cheese tropica.. hik.dian, aD nakk.. hmm.. nak persahabatan kita sumer kekal sampai bila-bila 😉

  5. dian said,

    >wes kalau gtu la kekdahnya, uols la belanja ai. hehehehehe

  6. aD said,

    >dian, jom kita pi pengkalan balak! =)

  7. ray said,

    >selamat ulang tahun 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: