final touch up

August 28, 2007 at 9:31 am (Uncategorized)

Another good thing happened this morning.. so, cakap apa? alhamdullilah, murah rezeki.

Hari nih nk bank in duit abg Mat Saiko. Kan hari tu aku dah janji nak ikut dia pegi xpdc Gunung Gerah (31 Ogos) tapi terpaksa kansel last minit sebab majlis pertunangan yg nak diadakan nih. Abg Mat dah dulukan duit dia beli tiket train. Jadi kena lah mengganti balik. Tak banyak, RM 50 je. Nasib baik dia belum beli rations, kalau tak bertambah banyak lah nak membayar. Minta maaf sesangat kat dia sebab tak dapat join trip kali nih. Memang ralat tapi tak terasa sangat sebab Muz (Silver Outdoor Sports) ada buat trip pegi gunung yg sama hujung tahun nih. Yang bestnya, bukan satu tapi dua gunung sekaligus yg SOS buat. They called it Trans Benum (tawan Gunung Benum & Gunung Gerah sekaligus). For sure trip nih amik masa seminggu! Tak sabarnya nak tunggu.

Sehari lepas majlis Jumaat nih, Mamoru~kun ajak aku gi jaga peserta kayak kat Kuala Selangor (masakkk aku nak pikir alasan utk escape lepas kenduri nanti) Jabatan Belia Sukan negeri hantar almost 140 peserta utk berkayak sepanjang sungai Selangor. Mamoru punya outdoor club terlibat sama dlm organize xpdc nih. Ada dua sessi: 1 & 2 September utk sessi training. 7 & 8 September baru start xpdc. Not sure about my part. Sama ada duduk menebeng kat tepi sungai atau join sama berkayak. Either one pun aku tak kisah. Aku enjoy jadi sukarelawati buat keje-keje outdoor camnih.

Esok aku start bercuti. Maybe malam gerak ke Melaka. Petang nih lak nak gi amik kek & baju yg aku tempah. Pastu bla bla bla.. Hmm byk mender nak kena settle sebelum balik kampung. Harap sempat siap semuanya.

Talk to u again next week. Salam.
Advertisements

10 Comments

  1. sweets said,

    ad, i’m so happy for u

  2. aD said,

    sweet, tenkiu so much!

  3. Anonymous said,

    sukanya dia

  4. Anonymous said,

    sukanya dia

  5. Anonymous said,

    cik senget.. tahniah.. epi 4 u

  6. aD said,

    cik sue, thanks! *wink*

  7. Anonymous said,

    CONGRATS!!! aD -9-

  8. aD said,

    Nai, thanks ey! .. *hugs*

  9. Anonymous said,

    its my pleasure aD :)hehehehe… kalau aD happy nai pun tumpang happy gak!… SELAMAT PENGANTIN BAR… eh!! silap lak!! hehehehe congrat on ur engagement. a lot of hugs3x from me too… 😀

  10. aD said,

    nai.. grr *aum*.. thanks for bear with my ups & downs all diz while. how many years aready? 5 or 6 yrs? u’re soOoo supportive! thank you so much!*big-fatt-hugs*

Comments are closed.

%d bloggers like this: