>my engagement photos

September 10, 2007 at 11:15 am (Uncategorized)

>

Kek pertunangan dari Mamoru~kun (gambar kek dari aku takde dlm simpanan *sob)

Nampak tak cincin tu? Tak nampak? Ok, kita close up – tgk bawah nih
Cincin bertunang & cincin merisik

Cincin merisik disarungkan oleh Mak Uda (mak saudara Mamoru~kun)

Cincin pertunangan disarungkan oleh nenek kesayangan Mamoru~kun
Bersama nenek & hantaran dari kedua belah pihak

7 hantaran berbalas 9 (gold from them, green + white from me)

Sebahagian dari rombongan meminang pihak lelaki
Proses berbalas pantun.. *hik*.. No lah, proses pertunangan

Sebahagian tetamu yg hadir

p/s: Ramai sangat duk bertanya tentang gambar. Sampai ada yg speku bebukan. Korang nih tak baik arr. Nahh amik nihh.. tgk arr pepuas.

6 Comments

  1. Anonymous said,

    >Apesal nampak mcm Noraniza Idris? Hi hi congrats aD. Dah one step closer to becoming isteri org dah kan…

  2. aD said,

    >Anony, ntah lah. Blame it to the mak andam hahaha. Thanks ey🙂

  3. Anonymous said,

    >Betulla.. noraniza idris muker dier macam awak…. nape erk… ker bang andam tu memang minat gilerkat penyanyi tu.. pepun… comei…

  4. aD said,

    >Anony, isk kamu nih.. i’ll take dat as compliment lah ek. Tak dapat muka Siti muka kak Noraniza pun jadik lah.. hehe.

  5. Anonymous said,

    >Simbolik sangat tempat cincin tu… lawa, tu yang paling comel rasernyer.Apa pendapat awak.

  6. aD said,

    >Anony, part lawa tu aD setuju tp, tang simbolik tu aD tak reti nak interprete🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: