>Bahagian muka yg sexy?

November 18, 2007 at 11:41 am (Uncategorized)

>

Haha merasa jawab soalah ala-ala artis gituu..

Ok, first, my eyes.

Second, my lips.

How do I know? Most people said so. Hik.

Masa aku sekolah menengah dulu, ada sorang cikgu lelaki nih, nama dia Ishak. Sgt sporting & understanding orangnya. Dia panggil aku Edy (tataw naper ada dua tiga orang cikgu suka panggil aku Edy. Pelik kan? Mungkin sebab singkatan dari Adly or mungkin sebutan huruf A dan D (A.D). Tak kisah lah, lagipun aku mcm suka pulak bila dipanggil camtu. Macam macho je bunyiknya.. haha. Off record: dulu aku a bit boyish la jugak.. hehe.

Cikgu Ishak: Edy boyfriend kamu mesti suka tgk mata kamu kan?
Aku: Hisyy..saya manader boyfriend
Cikgu Ishak: Alah, jangan nak tipu sayalah.
Aku: Betul.. seriyes! (Memang aku tak penah cintan citun sampailah aku form 6)
Cikgu Ishak: Saya pun serious nih.. boyfriend kamu mesti suka tgk mata kamu masa dating kan?

Cikgu Ishak orang first yg tegur pasal mata aku. Taim tu aku form 3.

Pastu bila aku start berdating masa kat kampus, aku tanya la exboyfriend aku:

Aku: Part mana yg awak suka tengok kat muka saya nih?
Exboyfriend: Hrmm… semuanya lah.
Aku: Pilih satu je lahh!
Exboyfriend: Bibir.

There u go.. mata & bibir. Oh, ada satu lagi pujian yg aku dapat dari sorang teman dulu. She said, bentuk badan aku kalau pandang dari belakang memang mengancam.. hahahahahaha (poyo je).. the truth is, tu kalau pandang dari belakang je lahh kann. Kalau dari tepi confirm hancusss… sekeping macam plywood. Ops, nih dah lari topik. Soalan just tanya pasal muka kan? Hik

Its real oke. I dont need fake eyelash. A lil bit of mascara is more than enough.

p/s: bersyukur dgn apa kita ada

2 Comments

  1. H said,

    >comel u pakai tudung..

  2. aD said,

    >H? mcm familiar nama nih.. anyway, tenkiu🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: