>MBA – UM

November 23, 2007 at 3:00 pm (Uncategorized)

>

Dapat email dari UM pagi tadi. Baru semalam aku request borang, hari nih dah sampai dalam inbox.. cepat sungguh! (terima kasih Puan Juliana). Ada 3 attachement dlm email tu: Borang permohonan, jumlah yuran & syarat kemasukkan. Pihak UM siap hantar dua salinan evaluation form untuk diisi oleh dua referee dari kompeni aku bekerja sekarang nih. Hmm.. setakat nih takde problem. Untuk referee tu, rasanya aku pass kat DO & TSG je. Boss aku semua confirm support niat suci murni aku nih.
Ekceli tarikh untuk apply program nih belum dibuka secara rasmi. Macam aku ckp semlm, advertisement mungkin keluar awal tahun depan. Tapi Puan Juliana cakap, aku boleh submit borang lebih awal.
So, UM.. here I come.

%d bloggers like this: