>Walimatul urus

December 26, 2007 at 12:51 pm (Uncategorized)

>

Nih final layout kad jemputan perkahwinan yg aku design sendiri. Simple je tapi nak membuatnya.. memang banyak amik masa jugak lah.. maklum lah, aku mana ada basic guna sofware untuk editing nih. Semua trial & error. Tapi alhamdullilah, menjadi jugak. Apa pun aku puas hati sebab dapat rekabentuk kad kahwin sendiri.

Nih front page

Nih pulak page kedua & ketiga
Page keempat ada peta. Tapi maaflah tak dapat bubuh kat sini. Kang kalau satu dunia datang majlis aku, tak cukup pulak lauk kenduri tu nanti. Aku dah start email kad nih kat kengkawan. Sesiapa yg bertuah tu dapat lah kad beserta peta sekali. Jemputlah datang nahh..

Apa? kad nih kecik sangat. Lahaulawala.. apa susah, klik je kat kad tu kalau nak besorkan

2 Comments

  1. ijat said,

    >ad,congratulation on ur wedding day..got ur email.. =)

  2. aD said,

    >ijat, thanks *wink* jemputlah ke Melaka. Kalau tataw jalan tu tipun je, nanti aD datang resque dgn wedding gown🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: