>Majlis berinai

February 15, 2008 at 9:35 am (Majlis perkahwinan aku)

>

Nih gambar masa majlis berinai. Aku tataw kenapa derang panggil majlis nih ‘berinai’. Pada aku, kalau sebut berinai nih, means pakai inai. Anw, layan kan je.

Jangan main mercun tanpa bantuan mereka yg lebih expert

Pose dgn pasukan kompang

See my hand? Kuat sangat aku genggam tangan Mamoru. Excited!

Berenti jap tengok orang bakar bunga api

Ada 10 batang bunga api semuanya..

Sesi tepung tawar pulak

Bersama pasangan pengapit kami (Ayang & Puex). Derang nih baru kahwin tahun lepas. Saje pilih derang jadi pengapit sebab biasanya pasangan yg baru kahwin ada banyakkk baju sedondon. See baju derang.. sama kan? Pada yg nak cari pengapit, nih salah satu trick kalau nak hasil gambar kahwin korang cuNn sebab kengkadang tu gambar boleh jadi cacat disebabkan pengapit pakai baju berbeza 🙂

Selepas sesi tepung tawar


Pelamin ‘pink’ kami

Note: Antara aku & Mamoru, sorang pun bukan peminat warna pink. Tapi disebabkan baju sanding aku kaler pink, tema kami pun terpaksa ditukar kepada pink. Memula nak bayangkan majlis aku penuh dgn warna pink, rasa cam pelik je.. tapi bila tengok hasilnya aritu.. jangan kata aku, encik Mamoru pun terusss jatuh cinta dgn pink.

3 Comments

  1. unforgetful said,

    >baju kaler pink??? memang diakui sunggoh sunggoh sunggoh and sunggoh matching… designnyer plak memang lain dari yg lain… ermm padan ngan pengantin berdua…

  2. vague said,

    >reception u mlm ye?sgt suka majlis kawen buat mlm.baju pengantin sgt chantek!congrats to both of u.dan slmt berbulan madu!

  3. aD said,

    >cik june, time kasih. masa cik june datang aritu memang warna pink. Malam sebelm tu ad pakai kaler peach :)vague, thanks. reception aD buat siang. untuk sanding malam nih orang panggil ‘berinai besar’. aD buat dua-dua sekali! hehe

Comments are closed.

%d bloggers like this: