>Paintball KREP

May 6, 2008 at 11:20 am (Uncategorized)

>

Klinik & Pertandingan Painball Amatur anjuran Kelab Rekreasi Erat Pesona kat Pantai Remis, Kuala Selangor.

Yerr.. ini lah penyebab aku & Mamoru check out awal dari Cruise pagi tu.

Ramai jugak yang datang. Tapi yang mainnya cuma 24 orang je. Selebihnya, termasuk aku nih hah, just tolong bagi moral support kat suami / kekasih hati memasing. Derang ada gak paksa aku join.. tapi oh tidakk.. aku dah ler tak sihat. Kang buatnya aku tercherry-berry dalam semak masa musuh ambush kang.. tak ke naya???

Masa registration.

Kumpulan apa ntah nama dia..

Semak port derang bertembur.. luas kawasan nih tau.


Acara kemuncak, pertandingan tembak botol pulak.. hehehe

%d bloggers like this: