>Mengidam ke hutan

May 22, 2008 at 4:32 pm (Uncategorized)

>

Terdiam Mamoru bila aku cakap aku teringin sangat nak habiskan mendaki senarai gunung-gunung yg ada dalam list peberet aku tau..

Ntah sempat sempat ntah tidak.. mana nak naik gunung, mana nak dapatkan baby, mana nak study.. pluss keje lagik.. aduss.. macam mana nak bahagi masa nih??

Gambar dibawah tidak berkaitan dgn cerita di atas.


Nih gambar kat air terjun Sg Chilling, Kuala Kubu, Selangor – dari kiri, adik lelaki no. 7, Abby, adik pompuan no.6, Mamoru & Aku

Hmm.. esok aku cuti. Mamoru pun sama. Noooo, kitaorang bukan pegi masuk hutan, tapi nak pegi Teluk Intan.

p/s: Apa ubat nak tetapkan hati aku supaya boleh berjauh dari hutan & boleh duduk rumah dendiam??
Advertisements

2 Comments

  1. umi said,

    >nape ad? bz sgt ke? tgh leh masuk hutan ni masuk la…sok kalu dah peknen…lameeee tuuu nk bole masuk utan balik… nana lps kawin hampir every wk masuk hutan..laast skali CUS. camane nk berjauhan…hmm start peknen tau la camane leh dekat ke tak nagn hutan..nk g air terjun pun tak sempat…(nasib depan umah cam utan-ade la scenery ijau sket)

  2. aD said,

    >tu lah nana, kalau boleh tetiap minggu nak gi gunung mcm dedulu. tapi, bz sokmo. bukan bz keje, bz nak penuhkan undangan, bz nak jumpa sanak sedara.. cemacam. tu yg dilema sikit šŸ™‚

Comments are closed.

%d bloggers like this: