>Souvenir dari Ganu

June 9, 2008 at 11:49 am (Uncategorized)

>

Malam tadi pi menjemput Chua (blok-mate merangkap jiran kami) kat KL Sentral. Dia baru balik dari mencandat sotong kat Teregganu dgn geng KARAT. Kelasss kan incik Chua nih. Pegi berhantar, balik beramik gituu. Mamoru memang sangat sayangkan kawang-kawangnyaa.. hehehe (Ekceli ada makna disebalik kebaikan itu – kami nak minta tolong dia hantar & amik kami dari airport nanti.. muahahaha. Boleh kan Chua? hihihi)

Sampai kat bawah rumah, kami pegi mengeteh sambil dengar cerita-cerita dari Terengganu. Kata Chua, bebudak gunung yang pegi mencandat semua tak boleh pakai.. pewai awal. Belum tengah malam semua dah lemah-lembik kena penangan mabuk laut. Yang tak boleh tahan tuu.. ada yg mencandat sambil tido.. huhuhu terer betul derang nih kan (muahahahah). Ops.. tak boleh bahannn lelebih.. kang berlambak komen agresif kat multiply aku.

Yang paling best malam tadi, Chua bagi kami souvenir.. (tenkiu.. tenkiu.. geng)

Opss.. bukan bunga solar flip flap nih. Yang nih aku paksa Mamoru beli kat downtown Cheras aritu. Lawa kann? Comei sangat bila letak dalam keta.

Haa.. nih la souvenir dari Chua.. sehelai untuk Mamoru, selai lagi untuk aku. Sukanyaaa! Hmm, nak kena bagi Chua something in return nih.. Nanti lah aku carik kat Sarawak pulak..

2 Comments

  1. umi said,

    >aik chua dah de lesen kete ke? hehe…dia tak polo plak g sarawak…apedaaa…hehe…kumpul duit nak kawen ke?? hehee jgn mareee..

  2. aD said,

    >nana, lama dah dia ada lesen tu. kalau tak silap dari tahun 2006. kete je yg takde hehehe.. tp insyaAllah dalam taun nih berkereta lah dia. gaji dia naik hampir 30% aritu. sama tinggi dgn kenaikkan rega minyak. jum kita pakat suh dia belanja makan.. jom.

Comments are closed.

%d bloggers like this: