>Bowling

June 11, 2008 at 12:17 pm (Uncategorized)

>

Berkat tunjuk ajar Mamoru, lepas lah jugak 100 pin untuk satu game.. huhuhu. Kalau tak, aku antara yg tercorot sekali. Yerr.. aku tengah berusaha bersungguh-sungguh untuk men-terer-kan diri dalam games peberet Mamoru nih.. tinggal ping-pong je aku tak try lagi. InsyaAllah, kalau diberi peluang, aku nak gak belajar main pingpong. Nanti boleh celenn incik Mamoru.

Kemain eksen lagi Chua kat sebelah aku tu..


Me, Talha, Chua & Zin kat bowling arena Summit malam tadi. Takde dalam gambar, incik Mamoru (sbb dia yg ngamik gambar nih) & Apek MMU (dia tengah drive all the way dari JB nk jumpa kami taim nih – jauh tuu.. Johor Bharu!)
%d bloggers like this: