>Same place different year

July 20, 2008 at 1:16 am (Uncategorized)

>

Here I am.. repeating the same thing over and over again for the past 6 years! Adoiyaii..

Ahh.. view luar bilik aku dari balcony. Dua kali aku mintak tukar bilik arini (sure staff kat reception hotel nih bengang je huhuhu). First tadi, aku dapat bilik view swimping pool (macam yg aku requested aritu). Tapi bunyik kat lounge terlalu bising la pulakk pluss.. view tak berapa cantik. Nampak bumbung je banyakk. Tu yg aku mintak tukar lain.

View luar bilik taim malam (kul doblas lebih).. Mamoru yg amik gambar nih. Cantikk sangat tengok kabus melingkar sepanjang celah-celah gunung.. macam ular.



Panjang jaluran kabus nih.. sampai ke hujung gunung sebelah lagi satu ok. Kemain lagi Mamoru snap gambar masa aku tengah leka tengok tibi 🙂

%d bloggers like this: