>Exchange student

July 25, 2008 at 2:22 pm (Uncategorized)

>

Jarang aku lepak kat balcony bilik nih. Serrjuurrkk. Tengok kat luar tu.. kabus manjang. Setakat nak jenguk / nak bergambar tu boleh lah. Kalau nak fe-feeling minum teh / kopi duduk kat sini, renti kan je lah. Tak sempat nak minum dah sejuk teh / kopinya.. Ohh, nih gambar sebelum aku berdesuppp turun ke KL – attend kelas.

Gambar malam tadi. Ada jamuan meraikan exchange student Master dari Melbourne. Seronok kenal derang semua.. peramah belaka. Kalau aku full time student, teringin gak join program camnih. Tapi apakan daya.. akak terikat dgn keje dik nonn.. huhuhuhu
%d bloggers like this: