>Its been an honour

July 28, 2008 at 9:34 am (Uncategorized)

>

Dedua Prof nih dah balik Boston semalam. Seminggu jugaklah derang duduk kat sini. Biarpun datang dari universiti yg terkemuka dalam dunia, derang sangat humble. Seronok sgt dapat berkerjasama dgn dua orang Prof nih🙂

With Prof Hayes. Nih first taim aku jumpa dia. Suka sangat tersenyum bila amik gambar. Bab-bab finance memang dia expert. Ada banyak mender kelakar bila duduk dgn dia nih. Buat aku tergelak je. Ntah bila dapat jumpa lagi..

With Prof Rangan. Dua tahun sekali baru dapat jumpa dia. Asal dari India tapi dah jadi warganegara US. Sangat baik hati dan senang sangat buat keje dgn dia nih.

All the best for diz two Professors. Till we meet again (kalau aku still keje dgn kompeni nih la.. hehe).

Minggu nih pulak ada dua lagi Professors dari Harvard University yg akan datang ke sini. Another 7 days to go.. huhuhu
%d bloggers like this: