>Posing kat sawah

August 11, 2008 at 5:25 pm (Uncategorized)

>

Sesi bergedik.

Balik dari kenduri kahwin semalam, berenti jap kat kawasan sawah padi Tg Karang tengok anak-anak padi baru nak naik. Cantik sangat view dia. Layan kan je lah pose-pose gedik + manja kat tepi sawah nih (photograher: incik Mamoru terchenta)

Senyuman termanis buat suami tersayang

Syok kan kalau berumah ditepi sawah 🙂

Habis ayu la kengkunun taim nih hik

Cas ayu lagik.. hihihi

Gaya apa pulak nih.. hantam.. janji nampak chomel (huhuhu)

Gambar penuh lak.. cewahh

Pose camnih lak.. ada gaya model sawah nih

p/s: jangan muntah yer.. sesekali akak pose-terlebih kat blog sendiri (err.. sesekali ke? rasa cam dah banyakkkkk kali da nih.. hehehe)
Advertisements

9 Comments

  1. Eida said,

    >akum.hai..salam perkenalan..cantik gambar2 itew.sawah bendang itew mengingatkan saya pada kampung halaman.

  2. aD said,

    >ws eida,time kasih sudi menjengah ke sini. gambar tu credit to incik photographer (mamoru).

  3. Suki Cida said,

    >salam blogger! you r beautiful lady!

  4. Suki Cida said,

    >oh! pujian iklas… i normal… u u really look sweet friend 🙂 Kena betulkan kot2 ada pulak salah faham..heheh

  5. Ninie said,

    >salam blogger tu.. i link ur blog to mine yer…amboi mcm model posing kat sawah gitu!

  6. aD said,

    >suki cida, (tergelak baca ur cmmnt). tenkiu. u pun apa kurangnya. anyway, thanks for droopin’ by ek :)ninie, boleh ajer. tenkiu ek!

  7. Koleksi NJ Alini said,

    >kalau kena tudung alini lagi cunnz nih..

  8. nesloais said,

    >takde pacat ke kat situ…

  9. aD said,

    >cik alini, terima kasih sudi datang melawat ke sini 🙂 aD dah tgk koleksi tudung kat situ. memang le-lawa semuanya.. nesloais, dalam sawah ada lintah je lah.. pacat takde.. hik hik

Comments are closed.

%d bloggers like this: