>Serviette

August 11, 2008 at 5:10 pm (Uncategorized)

>

Khas untuk cik Lilylotus (& sesiapa) yg suka kumpul serviette🙂 Khas dari Boston nih tau. Memang takkan jumpa kat memana. Kalau nak, inform lah aD nahh.

4 Comments

  1. womeNofEarth76 said,

    >Nak sa aD tisu boston tur leh ker ek?

  2. aD said,

    >buleh.. nak aD hantar camna? post @ by hand? (post la ek? by hand jauh bebenau johor tu) bagi alamat kat email aD.. adlyana79@gmail.com

  3. lily lotus said,

    >aD, ada lagi ke serviette ni?

  4. aD said,

    >cik lily.. wahh lama tak borak mesra dgn dia. Mcm mana skrg? sihat? Jangan risau, aD ada simpan lebih untuk cik lily. Nih tgh prepare nak hantar pada cik Ina kat Jhr.. bak mai la address cik Lily, boleh aD post🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: