>Gambar aku masuk final?

August 22, 2008 at 8:24 am (Uncategorized)

>

Wahhhh sangat tau.

Terkejut aku bila tengok GO pagi tadi. Tak sangka gambar aku boleh lepas masuk final! Ohh.. terharunya! Nih yg buat aku bersemangat nak beli DSLR pasnih (huhuhuh takde maknanya).

Ekceli awal bulan ritu, aku sesajer buka Galery gambar gunung kat GO. Saja nak tengok gambar yg bebudak gunung amik & upload kat situ. Esp, gambar-gambar yg derang pertandingkan mengikut tema yg diberi tetiap bulan. Menarik sangat tau. Banyak view ciptaan Tuhan yg cantik yg tak pernah kita lihat ada kat situ.

Ntah camner bila tengok tema pertandingan bulan nih, aku rasa teruja pulak nak upload gambar yg ada dalam koleksi aku. Saja lah nak share dgn kengkawan sepergunungan yg lain. Tapi tak sangka pulak boleh masuk final sebab aku bukan lah pengamik gambar yg professional.. tambahan pulak (fuhh ayatttt), kamera yg aku guna hanyalah jenis kompak sahajor.. huhuhuhu

Nih antara gambar-gambar kengkawan lain yg turut berentap (cewahh) dalam final dgn aku. Aku amik kat Gunung Online Ohh, lupa nak inform, tema bulan nih adalah “Mossy Forest”


Calon pertama : Bekambing (Adik)


Calon kedua: Pendaki Bebas


Calon ketiga: CW Yap


Calon keempat: Bekambing lagi


Last but not least: Yours truly.. (Aku laa siapa lagi).. ngeh ngeh ngeh

6 Comments

  1. Erinsza said,

    >hei.. awak nie lasak orangnyerkan…saya tak bek..bekkgood job.

  2. bebey said,

    >masyaAllah..cantik sgt semua gambar di atas..sy paling suke tgk no.1, 2 & akak punye pic tu..

  3. Dani Izwan zainol said,

    >hello sis..wahhhh..sis, ur pic rilly gojes!!!scary!i like it!

  4. aD said,

    >Erinsza.. dah minat gitu. Meh la join kita. Seronok tau naik gunung nih wak :)Bey, tima kaseh.. undi lah saye heheheDani, tapi sure tak leh kamu nyer DSLR kan kan kan?

  5. Anonymous said,

    >menang ader hadiah ke?

  6. aD said,

    >takde la wak. nih pertandingan suka sama suka je di kalangan bebudak gunungšŸ™‚

Comments are closed.

%d bloggers like this: