>Keje aku semalam

August 27, 2008 at 7:56 am (Uncategorized)

>

Semalam seharian aku tak masuk opis. Ada corporate visit ke Astro. Nih last xtvt sebelum bulan puasa. Biasanya, bila taim dedekat nak puasa / raya kompeni aku nih bagi staff dia rilek sikit. Kalau ada pun xtvt, just meeting exco je lah. Paling best, bila taim puasa, DO bagi kami balik awal – pukul 4.00 petang.

Kedatangan kami semalam disambut oleh Executive Director Astro, sempoi je orangnya.

Ekceli banyak jugak lah gambar yg aku amik semalam. Tapi, tak boleh nak upload kat sini. Kebanyakannya P&C. Kang membabitkan masalah sekuriti pulak.. Ohh, selera Kudsia nih sama dgn aku. Kami suka makan cilipadi mentah dgn nasi begitu sahajor. Pedassss tapi sedapp ok.

Taim nak balik.. terima kasih utk goodies tu ek.

%d bloggers like this: