>Gambar aku menang!

September 4, 2008 at 9:08 am (Uncategorized)

>

Pepagi tadi dapat mesej incik Poncho kat multiply – congrats katanya, gambar aku dah menang. Check GO – fuhh betul lah.. Bett dah announced winner kat sana!

Ehemm *clear throat jap nak buat ucapan nih*..

Buat kengkawan sepergunungan semua (ditujukan pada pembaca dari Multiply & Gunung Online), first of all, terima kasih bebanyak atas undian korang (harap undi tu bukan atas dasar simpati ye.. hehe – bior adil gitu). Seriyes tak sangka first taim join dah memang tau. Compete dgn otai-otai gunung pulak tu.. fuhh. Apa pun, terima kasih sekali lagi atas support yg diberi.. korang memang buat hari-hari aD semakin ceria lah:)

Lastly, sempena bulan mulia nih, aD nak ucap selamat menyambut bulan Ramadhan & selamat berpuasa buat korang semua. Pada yg undi aD tu, jom pi majlis berbuka puasa GO. aD belanja makan kat sana.. TAPI, korang kena bayar sendiri kat incik gorgon la yer.. hik..

Presenting.. gambar yang menang untuk tema bulan nih “Mossy Forest”. Gambar nih di amik kat trek sebelum sampai ke puncak Gunung Mulu, Sarawak (precisely, sebelum sampai ke Kem 4). Gambar nih langsung takde edit. View dia memang cantikkk sangattt. Terberenti sekejap masa trekking tu bila tengok view tempat nih. Ditambah pulak dgn cahaya matahari waktu pagi.. subhanallah – cantikkkk! Tapi tataw naper bila dah snap, gambar nampak gothic pulak.. huhuhu. Kalau pakai DSLR sure lagik cunn kan? Tak kisah lah.. dah menang pun.. *tulis sambil kembangkan hidung*.. hehehe. Layann.

7 Comments

  1. ellyn said,

    >aD…mmg cantik gbr tu..nmpk cam seram tp cantik la

  2. MicheGInny said,

    >Cool picture but sure look …. scarry ….

  3. aD said,

    >ellyn.. kannn! tenkiu 🙂

  4. izzat said,

    >cantik r pic ni.. composition, lighting sume cantik.. mmg patut menang r.. 🙂

  5. aD said,

    >micheginny, thanks ey.izzat, tima kasih 🙂

  6. June said,

    >cantik nye gambar ni, kalau touch up n buat artwork lagi cantik nih.. 🙂

  7. aD said,

    >tenkiu cik June.. aD pun pikir camtu.. tapi, kita tak pandai ar nak edit guna photoshop nih 😦

Comments are closed.

%d bloggers like this: