>Jual kuih lagi

September 19, 2008 at 8:32 am (Uncategorized)

>

Entry nih spesel untuk pembeli kuih Makde.

Terima kasih buat Nana (otai gunung yg sedang pregnant baby keduanya). Seronok dengar cerita Nana tentang Iman Maliki (baby yg aku dukung tu – btw, baby Iman adalah sangattt hensem ok – geremm!)


Kata Nana, dia sendiri tak sedar yg dia tengah pregnant masa ikut husband dia (Adlin) pegi buat Trans Camah-Ulu Sepat (mendaki dua gunung sekaligus!). Wah, beruntung kan Iman – dah merasa naik gunung walaupun masih dalam perut lagi.. hehe. Dah besar nanti sure Iman ikut jejak langkah umi & abah nih.

Nih list biskut raya yang Nana order:

Tart – 2
Havana Sparkle – 1
Snow Cookies – 2
Read Pearl – 1 (besar) + 1 (kecik)

Sory ek Nana, snow cookies yg kecik dah habis 😦

Anw, jaga kesihatan baik-baik ok Nana. Selamat menyambut Hari Raya yang bakal menjelma tak lama lagi! Raya nanti balik Melaka eh? Jumpa di sanaaaaaa 🙂

6 Comments

  1. f.i.f.i.E said,

    >spesel utk saya jugak ke kak?Ngeh3!

  2. aD said,

    >fifie: untuk awak nanti akak buat yg lain.. *wink

  3. Sikelu said,

    >uih nampak macam sodap tuh… ohh yer sempena raya bakal kunjung tiba nih kita bermurah hati nak bagi duit raye, takle banyak.. tapi harap dapat di terima dengan senang hati yer…. sila collect kat rumahkite yer..

  4. aD said,

    >sikelu: terima kasih la bebanyak. selamat menyambut hari raya yg bakal menjelma. semuga ceria & hepi selalu! 🙂

  5. bebey said,

    >kak ad,besokan sikit badan..kurus sangat tu..heheh..

  6. aD said,

    >Hehe.. bulan puasa nih berat makin turun la Bey. Seriau nengok berat kat mesin penimbang – kurus kering kan? Kalau tinggi, boleh gak jadi model.. nih kurus kemetot.. hehehe

Comments are closed.

%d bloggers like this: