Lauk pauk lagi

September 20, 2008 at 11:43 am (Uncategorized)

Lauk berbuka semalam.. seronok betul bila dapat memasak & berbuka kat rumah. Harap minggu depan kelas semua kansel – boleh berbuka tetiap hari kat umah! Lagipun, minggu depan kan minggu last orang bekerja. Aku start cuti Jumaat depan *wink. Seronoknya.. raya kali nih aku cuti seminggu!

Lauk peberet Mamoru mestiii ada – Ikan kembung masak pedas & ketam goreng bercili.

Kailan campur goreng ikan masin (adik no.6 yg buat) & pucuk paku masak lemak cili api

Desert yg dah lama aku tak buat..Cream Caramel & Kek Batik *yummylicious (nak resepi, sila cari kat ruang ‘Resepi’ kat side-bar blog nih ok) Aku buat portion kecik je benornya. Itu pun tak habis – ada lagi setengah dalam fridge. Takperlah, senang keje aku, hari nih tayah buat desert lagi, kan?šŸ™‚
%d bloggers like this: