Curi masa sekejap

September 25, 2008 at 1:04 am (Uncategorized)

Hari nih 25 Ramadhan 1429 Hijrah.

5 hari lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Sedihnya. Tapi dalam masa yang sama, 5 hari lagi kita akan berhari raya *hepi balik.. hehehe

Hari nih nak balik awal. Nak spend masa kat salun – buat hairdo.. hehehe. Nantikan kemunculan aku dgn rambut raya baru! *semangat nihh.

p/s: Hari nih, last day untuk delivery kuih. Esok aku akan start verchuttiiey. Sila jeles.

p/p/s: Entry untuk esok sehingga lah taim raya nanti semuanya akan di-auto-published. Jangan risauu.. blog nih akan sentiasa berupdate🙂

p/p/p/s (oiii berapa banyak ‘p’ daaaa): Mintak mahap la kengkawan nah kekalau aku terlambat balas email / komen korang. Kengkadang bila aku dah baca (email/komen) dalam keadaan kalut, pastu gi buat keje lain, terus lupa nak reply. Nak kena cek dua tiga kali baru perasan. Akak bizi yang hamattt dik nonn. Jangan salahkan akak tauu. Pi salahkan boss akak yg sokmo perah tenaga suh buat keje & lecture akak yg bagi assignment melambakkkk tetaim nak raya nih😦

5 Comments

  1. ellyn said,

    Puan cute,

    sebelum coti jwb tag ahkak ni dulu ye

  2. f.i.f.i.E said,

    Akak!!

    Thanks for the cookiess!
    Ri nie last day jd despatch eh?
    Takpe..xlama lg nk raya dah.Hehe!
    Siap snap pic lagi.Ngeh2!
    Akak memang best la.Sempoi jek!

  3. aD said,

    Kak Ellyn: Puan cute? *wahh pengsan.. hehe. Ok, aD try siapkan sebelum raya nih.. tungguuu🙂

    fifie: Korang pun best-best belaka. raya nih moh la ke rumah.. dokat yoo..

  4. Chuckiesd said,

    Selamat bercuti dan menyambut hari raya…enjoy your hari raya with family and your lovers….

  5. aD said,

    chuckiesd.. tenkiu! selamat hari raya untuk awak juga🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: