Di keheningan pagi Syawal ke 8

October 8, 2008 at 9:45 am (Uncategorized)

aaaaaaAAAAAHHHHHHHHhhhhhh !!!!!!

rasa legaaaaaa sangatttttt… gumbiraaa sangatttttttt

First assingnment dah siappppppp iiiiyahoooooo

tapi

masih ada dua lagi dalam proses.. tskkk

dan

masih ada dua presentation yang belum dibuat..

uuuuuwaaaaaaaaa!!!

tak suka! tak suka!

p/s: (to my beloved Mamoru) Hepi monthsary yang ke 8.. sayaannnggggg sangatttt. Tenkiu sebab sudi berjaga teman aD buat assingment malam tadi (even dia bebel-bebel sambil teman aku sebab buat assignment lastttt menett.. hehehe)

p/p/s: (to adik ipar aku – Ida) Amacam assigment hang dah siap? Kesian kita kan Ida. Orang hepi beraya, kita terpaksa keluar air mata darah buat assigment.. tssskkk (ohhh, lupa nak inform, SIL Ida pun amik Master gak.. tapi dia amik Master in IT laa)

2 Comments

  1. HasraRazali said,

    salam ziarah…thanks sudi ziarah umah kita.jmput2 la dtg lagi…:-)

    ala..cian nyer dia, kena siap kan assgment…tak pe..cayok2

  2. aD said,

    hasra: salam perkenalan🙂 terima kasih juga sudi dtg ke sini..

Comments are closed.

%d bloggers like this: