>Menjawab tag lagi

October 9, 2008 at 2:55 pm (Uncategorized)

>Nih aku nak menjawab tag dari kak ellyn. Dia suruh jawab sebelum raya (ampun kak, den tak sompekk). Aci boleh je lah nih.. hehehe

Tentang aku
First Name : Adlyana
Nickname
: aD
Birthday : 17 July 1979

Birthplace : Melaka

Time of Birth : Petang kut.. hehehe.. tak sempat nak tanya arwah ibu dulu (surat branak pun mana ntah hilangnya)

Zodiac sign : Cancer



Choices
Flower or Chocolate : Coklat

Pepsi or Coke : Belasah je..

Pop or Rock : Asal sedap didengar & lirik tak mengarut
Relationship or One Night Stand : Hubungan sah sudah semestinya.

School or Work : Ntah.. dedua pun aku tak suka (incik Mamoru, saya jadi suri rumah sepenuh masa boleh?)

Love or Money : Dedua aku nak

Movies or Music : Dedua pun biaso-biaser je pada aku

Country or City : Aku suka duk kampung.. impian aku, nak memiliki sebuah rumah kampung yg lengkap dengan serambi & tangga melaka.. hehee

Sunny days or Rainy days : Cerah la bagus..

Friends or Family : Aku wanita yg pentingkan keluarga.. *huhu wanita ok – tetiba feeling ayu..

Have you ever
Lied :
Kang aku cakap tak penah, nampak bebenor lah pulak bohongnyaa
Smoked : Penah.. err.. penah try arr..

Broke someone’s heart : Penahhhh..

Your heart broken? : Punnn penahh.

Wish you were a prince/princess : Yerr.. tapi up sikit.. aku adalah ‘queen’ dalam hati Mamoru.. theee

Liked someone who was taken : Penahh lah..

Shaved your head : Tak penah sebab aku rasa, muka aku akan bertambah hodoh kalau gonjeng

Been in love : Sekarang nih pun tengah bercinta jugak lah.. bercinta dgn suami sendiri🙂

Used chopsticks : Tak pandai sangatt.. setakat nak pretend cuit-cuit lauk masa formal dinner boleh lah.. heheh

Sang in the mirror to yourself : Selalu sangattt

Favorites


Flower : Asal sedap dipandang

Candy : Suka laa sensangatt

Scent : Yang ada bau bunga / buah.. inviting sungguh!

Color : Semua pun bolehhh.

Musical Instrument : Terompet daun kelapa.. (korang reti buat?)

Movie : Yang ending dia tak menyebabkan aku rasa nak bom je cinema tu..

Actor/Actress : Aku bukan peminat fanatik.. janji cerita yg ko lakon kan tu best, dah cukup.

Junkfood : Jeruk yang dibuat sendiri – bukan yg banyakkk asid macam dijual kat kedai tu

Animal : Takdo.. takdo.. Memula dulu suka kucing, tapi family aku ada asthma.. menatang berbulu not allowed.

Ever cried over someone : Semestinyaa..

Is there anything you wish you could change about yourself : Takmo. Kalau dibagi pilihan pun, aku tetap nak adik-bradik aku.. tetap nak dilahirkan dalam family yg sama

Do you think you’re attractive : Ehhhh of cozzz lah.

If you had to choose a fairytale as your life what would you choose : Takde takde.. ngarut je semua tu

Do you play any sports : Play play takde.. tapi kalau masuk-masuk hutan panjat gunung tu aku sukaa.

List (8) random facts about yourself

Untuk soalan nih, sila refer di
sini

2 Comments

  1. mummy n mira cinta! said,

    >wah..akak pernah bela kucing?same la kite..tp kan mira da tak bela kucing sebab ade asthma juga..huhu..tp, sbenarnye tk tahu la..d besa takut kucing!hahahah

  2. aD said,

    >mummy n mira cinta, sama la kita. selamat hari raya! terima kasih ek sudi dtg sini🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: