>Pregnancy test

October 14, 2008 at 8:00 am (My Pregnancy)

>

Erkk.. betul ke nih?


Result yg aku dapat pagi Ahad aritu.. (opss, sila jangan interprete dulu – aku pun tengah tahan-tahan je ni – selagi tak jumpa doktor, selagi tu aku tak berani expect lelebih)


Ni pula aku yg duk bekerja keras mengangkat & mengheret guni-guni baja di kebun ayah sehari sebelumnya.. *aduss

Sampai hari nih aku dilanda sakit pinggang yg berterusan.. Pastu kerap pula pegi buang air kecik. Even tetengah malam pun boleh terjaga pegi toilet. Risaunyaa..

8 Comments

  1. silent_reader said,

    >berapa hari lambat datang bulan? bestnyee….. kalau betullah result tu, congrats ya… jaga diri bebaik…

  2. ellyn said,

    >ad, kalu akak tu dah kira kompem..sbb akak test utk 2 truna tu cam ni la resultnye….kalu ye…alhadulillah..

  3. aDikManiS said,

    >hi akak.. sj jln2 jmpe blog akak.. jd layankan ajela.. hmm dh +ve pregnant tu, wpun tak buat check up dgn Dr lg tp dinasihatkan jgn la angkat brg berat2 atau mkn mknn tajam cam nenas dll.. sbb mcm member sy, die check +ve lum konpemkn dgn Dr tp duk wat keja berat2, mop umah la etc.. skali dh keguguran.. so do take gud care of urself ya.. =)p/s: me tgh preggie 7 months.. bb sgt aktif dlm pewut.. duhh* =)

  4. aD said,

    >silent reader: erm.. masuk hari nih dah 11 hari lewat🙂 terima kasih ya!kak ellyn: dah confirm dah! hehe.. hepii :)adikmanis: terima kasih atas advice. kalau ada apa-apa info, share2 yer. nih baby akak yg first, jadi agak nerves :)keep in touch!

  5. Anonymous said,

    >ad…alhamdllh..jgn keje keras2 lgik thu..kurgkn xtvt lasak…L tumpang gmbra,

  6. aD said,

    >L, insyaAllah.. thanks ek..

  7. cikaida said,

    >hy ad..thniah!!ni 1st time aida baca ur blog..rasa nk nangis bila tau ada blogger yg bjaya pregnant..im always hoping dat i can also be 1 of them..tp blom rezki kot..sad~~sad~~

  8. aD said,

    >cik aida, terima kasih! aD pun memula dulu risau jugak. maklum dah 8 bulan kahwin belum ada apa-apa. tapi alhamdullilah, sekarang dah 8 minggu! aD doakan aida cecepat dapat baby yg comel! insyaAllah, tak lama lagi tuu🙂 *aminnnnnn

Comments are closed.

%d bloggers like this: