Pregnancy test

October 14, 2008 at 12:00 am (My Pregnancy)

Erkk.. betul ke nih?


Result yg aku dapat pagi Ahad aritu.. (opss, sila jangan interprete dulu – aku pun tengah tahan-tahan je ni – selagi tak jumpa doktor, selagi tu aku tak berani expect lelebih)


Ni pula aku yg duk bekerja keras mengangkat & mengheret guni-guni baja di kebun ayah sehari sebelumnya.. *aduss

Sampai hari nih aku dilanda sakit pinggang yg berterusan.. Pastu kerap pula pegi buang air kecik. Even tetengah malam pun boleh terjaga pegi toilet. Risaunyaa..

8 Comments

  1. silent_reader said,

    berapa hari lambat datang bulan? bestnyee….. kalau betullah result tu, congrats ya… jaga diri bebaik…

  2. ellyn said,

    ad,
    kalu akak tu dah kira kompem..sbb akak test utk 2 truna tu cam ni la resultnye….

    kalu ye…alhadulillah..

  3. aDikManiS said,

    hi akak.. sj jln2 jmpe blog akak.. jd layankan ajela.. hmm dh +ve pregnant tu, wpun tak buat check up dgn Dr lg tp dinasihatkan jgn la angkat brg berat2 atau mkn mknn tajam cam nenas dll.. sbb mcm member sy, die check +ve lum konpemkn dgn Dr tp duk wat keja berat2, mop umah la etc.. skali dh keguguran.. so do take gud care of urself ya.. =)

    p/s: me tgh preggie 7 months.. bb sgt aktif dlm pewut.. duhh* =)

  4. aD said,

    silent reader: erm.. masuk hari nih dah 11 hari lewat🙂 terima kasih ya!

    kak ellyn: dah confirm dah! hehe.. hepii🙂

    adikmanis: terima kasih atas advice. kalau ada apa-apa info, share2 yer. nih baby akak yg first, jadi agak nerves🙂
    keep in touch!

  5. Anonymous said,

    ad…alhamdllh..
    jgn keje keras2 lgik thu..
    kurgkn xtvt lasak…
    L tumpang gmbra,

  6. aD said,

    L, insyaAllah.. thanks ek..

  7. cikaida said,

    hy ad..
    thniah!!

    ni 1st time aida baca ur blog..
    rasa nk nangis bila tau ada blogger yg bjaya pregnant..

    im always hoping dat i can also be 1 of them..
    tp blom rezki kot..

    sad~~sad~~

  8. aD said,

    cik aida, terima kasih! aD pun memula dulu risau jugak. maklum dah 8 bulan kahwin belum ada apa-apa. tapi alhamdullilah, sekarang dah 8 minggu!
    aD doakan aida cecepat dapat baby yg comel! insyaAllah, tak lama lagi tuu🙂 *aminnnnnn

Comments are closed.

%d bloggers like this: