Tersingkir dari xpdc

November 5, 2008 at 2:04 pm (Uncategorized)

Lunch hour tadi pegi Alliance bank. Settlekan payment untuk xpdc mendaki Kinabalu bulan April tahun depan.

Agak sedih jugak sebab sepatutnya aku bayar untuk 10 orang.. tapi kena reject sorang (aku lah yang kena reject tu).. now dah tinggal sembilan orang je. Terbayang-bayang aku keseronokan mendaki Kinabalu dua tahun lepas.. tssskkkkk.. cedih.

Paling sedih bila trip kali nih, Mamoru & 3 orang adik aku (termasuk SIL Ida) akan ikut serta.. uwaaaa. Tak dapat nak trekking dgn derang. Padahal aku yang beria nak derang semua ikut.

Tapi takpe. Aku akan buat yang terbaik untuk arrange trip Mamoru nih. Setakat nih, bab penginapan semua dah settle. Tinggal nak cari transport untuk di chatered selama seminggu je.

Iklan:

Kalau ada blogger dari Kinabalu yg ada sedara-mara / rakan yg boleh sediakan pengangkutan -van- beserta driver sekali untuk seminggu, sila tinggalkan mesej & quotation kat sini ok. Nak minta tolong nih.. tapi bukan tolong free tau, tolong berbayar nih.. dapat $$$ *wink*šŸ™‚

Aku kalau boleh, nak semuanya perfect gitu.. yelah takkan lah nak biarkan team xpdc nih tercangak-cangak mencari transport bila sampai KK nanti. Risau ok. Tambah pulak orang yg kita sayang ada dalam team nih kan.. laagiiilahhhh aku risau.

6 Comments

  1. za|d said,

    Ad, aritu masa aku gi kinabalu aku ade amik kad kami nyer freelance Nature Guide. Namanya Shukry B. Jurip Phone No. 016 5866523. Orang nya pun ok. Cubalah call.

  2. za|d said,

    Ad, aritu masa aku gi kinabalu aku ade amik kad kami nyer freelance Nature Guide. Namanya Shukry B. Jurip Phone No. 016 5866523. Orang nya pun ok. Cubalah call.

  3. aD said,

    zaid, dia ada sediakan transport sekali tak? nanti aD suruh Fazi call dia.. tqšŸ™‚

  4. za|d said,

    BOLEH LA KOT, PASAL BAS YANG KITORANG NAIK TU DIA YG JADI GUIDENYA. TEPON LA, MINTAK DIA SEDIAKAN SATU LAND CRUISER.

  5. aD said,

    zaid, korang pegi naik bas.. wahh ramainya..

  6. za|d said,

    Ha’ah. 23 orang sumernya.

Comments are closed.

%d bloggers like this: