Baby pengapit aku

November 25, 2008 at 9:41 am (Uncategorized)

Malam tadi pegi melawat Ayang & Puex. Dedua nih pengapit kami masa sanding aritu (masa kami sanding, Ayang dah 3 bulan pregnant – kira kami sanding berlima la taim tu).

Ayang dah selamat melahirkan baby girl yg sangattttt comelll (ada rupa anak orang pakistan ok!). Geremmm sangat tengok muka baby derang! Sebenarnya dah lebih 3 bulan Ayang lahirhan Nur Aireen Qaisara nih. Aku je yg tak sempat pegi jenguk.. hehehe.

Kata Ayang, masa pregnant dia suka makan kurma & kacang badam. Sampai sanggup beli badam mentah & goreng buat bekal makan kat opis.. Wahh, aku pun nak makan badam lah pasnih. Hehehe

Yang lucunya.. dalam sibuk bergambar, aku boleh lupa nak amik gambar Ayang & Puex.. ahahaha. Nasib la geng.. anak lagi penting.. huhuhu.


Kat belakang tu Puex. Ayang tengah masak taim nih.


Berebut aku dgn Mamoru nak dukung baby.. hehehehe

Ohh.. ada dua baby lagi aku belum pegi melawat. Baby Nana & Adlin (dah sebulan kut usia baby dia) dan baby Gee & Izwan (dah habis pantang dah Gee tu pun.. belum gak ada masa nak melawat dia)

6 Comments

  1. Ecah said,

    olo olo comelnyer baby pengapit aD nih.. banyak-banyakkan tengok wajah baby yg comel okeh.. hihihi.. time nih mesti tak sabar-sabar nak tgu baby dalam perut tu keluar.. hihihikss..

  2. aD said,

    comel sangat kan Ecah! Putih si kecik ni tau.. walhal member aD dedua sawo matang je kulit depan.. kuasa Tuhan🙂

  3. Elyn said,

    eh eh puek dh ade anak ek……. btw lupe nk inform dulu i satu kolej ngan ur hubby ngan puek…..

  4. aD said,

    elyn, tauuu.. hehehe. Hubby aD penah baca blog u🙂
    eh, a’ah.. puex pun dah dapat baby! lebih kurang baya wafiq tau🙂

  5. are-young said,

    halu aD..
    ayg here..:D
    gmba bby aireen ngn auntie die jek ade..smpai gmba kitorg lupe nk amek ehh??huhuu…sesenang dtg aa lepak lg kt umh..kejap sgt korg dtg aritu..tekke:D

  6. aD said,

    Ayang: Hehehe.. zaman memuda dulu, gambar kita penting.. sekaranggggg gambar anak-anak lagi penting ahahahahha.. InsyaAllah len kali kitaorg dtg lagi. Kita buat port luck pasnih, ajak gegamai.. jom?

Comments are closed.

%d bloggers like this: