Marah

November 25, 2008 at 2:58 am (Uncategorized)

Mood tak berapa nak best. Bukan sebab period. Dah 3 bulan aku tak period. Cuti sembilan bulan. Jimat duit beli pad.. eh, lari topik.

Tadi aku marah tegur sorang colleage. Nak marah sebenarnya. Tapi kenangkan dia lebih tua, aku tegur bebaik lah – tapi tegas. Selayaknya sebagai orang yg lebih senior kat opis nih.

Sekarang dah rasa lega sikit. Tapi geram masih bersisa. Tak apa lah. Selebihnya aku serahkan pada yg Maha Kuasa.

InsyaAllah, ada rezeki.. ada lah tu. InsyaAllah.

Dah dah.. baik stop kat sini. Kang lagi panjang aku menulis.. lagi banyak umpatan yg keluar – tak baik tu – dosa.

6 Comments

  1. rynn2506 said,

    hai salam perkenalan…
    preggie ek??
    take extra care ok??

  2. aD said,

    salam perkenalan rynn. terima kasih sudi jengah blog nih. semoga awk sentiasa ceria & tabah selalu ok🙂

  3. Signorina Syima said,

    kak ad… saya pun tengah marah.. oleh kerana baru kena operate gigi, sy kena postponed marah tu kejap…
    jaga diri yer kak ad…

    p/s: cuti beli pad berapa sen je kak oiii…

  4. NONIE AZIZ said,

    hehehehe..akak plak kalau marah tak kira la dia ke hape..janji kalau tak kena gaya harus aku blasah…kekekek

  5. Nurmala said,

    hi..
    salam singgah..
    thanks singgah blog kita ye..
    x mo marah2 ek.
    nnt effect kat baby

  6. aD said,

    signorina syima: uish.. sabar dik, kang bentan lak gigi tu hehe. ehh.. jimat dekat lima ploh inggit tau beli pad – boleh buat beli kfc barrel tu hihihih

    kak nonie: akak memang hebatt.. aD nih tskkk.. jenis lembut ati sampai memakan diri tsskk..

    nurmala: terima kasih jugak. salam perkenalan ya!

Comments are closed.

%d bloggers like this: