>Tamatnya Trimester pertama

November 27, 2008 at 7:54 am (Uncategorized)

>

Kita mulakan pagi nih dgn ucap syukur, Alhamdullilah.

Kenapa? Sebab hari nih adalah hari terakhir bagi Trimester pertama kandungan aku! Ya, aku dah berjaya lepaskan diri dari stage pertama kehamilan! (stage yg sangat merbahaya tau).

Dan hari nih juga genap 12 minggu usia kandungan aku. Esok, insyaAllah aku akan enter stage baru – Trimester kedua pula. Still rasa macam tak percaya. Macam sekejap je kan?

Perkembangan diri aku? Nanti lah aku cerita dalam entry baru. Yang nih, saja je nak share kegembiraan hari nih.. hihihi

Jom celebrate dgn makan roti canai pagi nih!

7 Comments

  1. Nurmala said,

    >bestnyer nak dapat baby..take care ye..

  2. Sikelu said,

    >tahniah-… tahniah..tumpang syok..tapi mmg syok pon. ha .. haaa

  3. kabussenja said,

    >alhmdullah… sebenarnya 9bln tu pejam celik sekejap je… saya dah melalui 2kali. hikhik

  4. Ecah said,

    >rase cam cepat je masa berlalu kan..? bravo bravo.. anyway congrats okeh.. still got another 2 trimesters to go.. take care dear..

  5. aD said,

    >Nurmala: tenkiu :)Sikelu: aD pun dah tak sabau nak buat tribute entry untuk baby macam orang tu dgn Anieq Nu’man nya.. heheheKabussenja: Wahh.. kagum aD tau. Dah anak dua pun masih aktif mendaki gunung. nih yg buat aD bersemangat nak terusssss aktif gunung!Ecah: Tinggal dua lagi.. hehehe doakan semua selamat ya! Tak sabar nih..

  6. nasazfrog... said,

    >salam ziarah,,, pandai masak yer sis…🙂

  7. aD said,

    >nazafrog: biasa-biasa je.. hehe setakat nk lepas tekak sendiri boleh lah hihihih

Comments are closed.

%d bloggers like this: