Jenjalan lagi, yey!

December 1, 2008 at 9:31 am (Uncategorized)

Teka kami kemana? Hihihi..


Amik baju saiz S & M untuk aku & Mamoru. Kaler merah! Tulisa kat baju tu tulis “Just For Fun”. Aku tataw motif geng Kuala Selangor pilih design nih – memula aku bajet derang design logo kelab ke apa. Tapi kira ok lah.. murahhh. Ramaiiii tau yg pegi. Lebih lapan biji kereta semuanya.


Proses bayar-bayar pulak.. Besar gila kalkulator Azahar (owner kelab myvians.com). Sebesar saiz A4 paper ok!


Port hentian R&R nih sure semua org tau kan? Wajib singgah sini kalau ke Utara 🙂

Jap lagi sambung cerita.. kasi suspens dulu.. hehehe

Advertisements

6 Comments

  1. biqque said,

    i tau! i tau! tu tapah tu! kan? kan? gi mana niiiii?

  2. aD said,

    biqques, pandaaaiiiiinyaa. nih mesti suka gi sana gak kan kan kan? 🙂 aD gi Tambun taim nih!!

  3. Signorina Syima said,

    huh!! nak majok ni… kak ad tak ajak pun sy!!!

  4. Signorina Syima said,

    huh!! nak majok ni… kak ad tak ajak pun sy!!!

  5. aD said,

    signorina syima: alalalala tomei tomei.. akak pun tau last menet. Sehari sebelum pegi baru buat keputusan.. hehehe. Takper, next taim, akak alert syima awai-awai nahh 🙂

  6. aD said,

    signorina syima: alalalala tomei tomei.. akak pun tau last menet. Sehari sebelum pegi baru buat keputusan.. hehehe. Takper, next taim, akak alert syima awai-awai nahh 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: