Mood cuti suda mari

December 12, 2008 at 10:00 am (Uncategorized)

Semalam melepak sehari suntuk kat rumah. Almaklum, Selangor cuti. Tak keluar mana pun – malas nak tempuh jem. Lagipun cuaca tak berapa best sekarang nih – kilat + hujan lebat.

Sepatutnya aku update entry nih semalam, tapi macam malasssss je nak menghadap laptop.. hihi. Tambah pulak incik Mamoru ada kat sebelah.. berkepit je la 24 jam.

Seronok ok. Dapat gedik dgn suami sendiri tanpa gangguan adalah sangat heaven! Mamoru pulak jenis suka melayan.. apalagi, bertambah-tambah lah semangat kegedikan aku.

Takmo tulis lelebih laa ek. Pepandai la korang imagine sendiri perasaan kami somi/istri yg tengah tak sesabo tunggu orang baru nih🙂



*Mamoru tengah pose seksi*

2 Comments

  1. biqque said,

    tengah sedap je baca entry ni, tetiba sampai caption mamoru pose seksi tu i gelak terbahak2! kahkahkah! jahat la u!

    p/s: amik la gambar dlm rumah u, teringin nak tengok perabot n hiasan😀

  2. Ecah said,

    hakhakhakhak.. mamoru tak terase ejam ker? Remote tV pun jadi nak cover-cover..

Comments are closed.

%d bloggers like this: