Sesi banyak keje

December 15, 2008 at 9:00 am (Uncategorized)

Pagi nih membawak ke malam akan jadi sedikit bz – Ada AGM – sesilap, pukul 8.00 malam nih pun tak habis meeting lagi.

Lebih menambahkan lagi tahap kepeningan kepala nih, aku bolehhhhh laaa pulakkkk terrrrr-lupa bawak duit. Masa cek duit dalam beg nak turun beli sarapan tadi, aku perasan yg aku just ada RM 2 inggit je (tu pun duit syiling ok).. tssskkkk. Takper lah, janji lepas buat beli roti canai pagi nih šŸ˜¦

Note buat incik Mamoru: (kut-kut la kalau terbaca entry nih), Sila jangan risau & panik sampai nak datang opis saya kejap lagi ya. Saya ok jerr. Bab lunch & dinner pun jgn risauuu. Kan saya ada meeting arinih – meals provided gituu.

Advertisements

6 Comments

  1. rynn2506 said,

    uish..sian ibu ngandong nih…nasib baik leh gak lepas beli bfast pg td….erm….enjoy ur day coz kite pon ade BOD meeting kat opis arini

  2. Nurmala said,

    take care yang. ada baby tu..jangan lupa makan

  3. nURmALa mAZLan said,

    take care yang. ada baby tu..jangan lupa makan

  4. biqque said,

    siap buat note kat laki sendri tu yg tak tahan tu hahahahaha!

  5. kuIna Jentayutiara said,

    keja keja gak.. kesihatan kena jaga.. espclly ur baby 2..

  6. aD said,

    rynn2506: tu laa.. dah jadik pelupa skrg nih.. pelik betul šŸ˜¦

    nurmala: maseh.. awak pun take care.. darah manis kata org šŸ™‚

    biqque: mustii.. dia tu overprotective hihihi

    KuIna: tima kaseh šŸ™‚

Comments are closed.

%d bloggers like this: