>Sesi banyak keje

December 15, 2008 at 9:00 am (Uncategorized)

>

Pagi nih membawak ke malam akan jadi sedikit bz – Ada AGM – sesilap, pukul 8.00 malam nih pun tak habis meeting lagi.

Lebih menambahkan lagi tahap kepeningan kepala nih, aku bolehhhhh laaa pulakkkk terrrrr-lupa bawak duit. Masa cek duit dalam beg nak turun beli sarapan tadi, aku perasan yg aku just ada RM 2 inggit je (tu pun duit syiling ok).. tssskkkk. Takper lah, janji lepas buat beli roti canai pagi nih😦

Note buat incik Mamoru: (kut-kut la kalau terbaca entry nih), Sila jangan risau & panik sampai nak datang opis saya kejap lagi ya. Saya ok jerr. Bab lunch & dinner pun jgn risauuu. Kan saya ada meeting arinih – meals provided gituu.

5 Comments

  1. rynn2506 said,

    >uish..sian ibu ngandong nih…nasib baik leh gak lepas beli bfast pg td….erm….enjoy ur day coz kite pon ade BOD meeting kat opis arini

  2. Nurmala said,

    >take care yang. ada baby tu..jangan lupa makan

  3. biqque said,

    >siap buat note kat laki sendri tu yg tak tahan tu hahahahaha!

  4. kuIna Jentayutiara said,

    >keja keja gak.. kesihatan kena jaga.. espclly ur baby 2..

  5. aD said,

    >rynn2506: tu laa.. dah jadik pelupa skrg nih.. pelik betul :(nurmala: maseh.. awak pun take care.. darah manis kata org :)biqque: mustii.. dia tu overprotective hihihiKuIna: tima kaseh🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: