Tag gambar kahwin sendiri

December 23, 2008 at 1:00 am (Uncategorized)

Melayan tag dari Rynn. Dia suruh bubuh gambar aku masa kahwin aritu.. *malu aii tau (dalam hati sukaaaa)*

Layankan je.. hihi.. (ohh lupa nak jawab soalan tag cik Rynn , tarikh pernikahan kami adalah 08.02.08..


Gambar nih dari custom album kami.. photographer rasmi kami hari tu: Maharaja Kukubesi


Lagi gambar dari custom album. Gambar nih taken kat Pantai Teluk Gong – sejurus lepas kami dinikahkan🙂


Nih malam berinai.. lepas sesi tepung tawar segala.. tu yang bersepah pelamin


Nih gambar selepas hari langsung.. taim nih kami kat atas sebuah kapal terbiar kat Pantai Kuala Sungai Baru, Melaka🙂


Syok tau bergambar kat sini.. tema kami taim nih.. kengkunun puteri raja bertemu pemuda pilihan hati kat tepi pantai


Antara gambar yg diprivatekan sebelum nih.. hihihi


Fe-feeling tengah berlayar laa kununyaa..


Haa.. gambar belakang tabir – tuuu diaaa.. memanjat kapal yg tinggi dengan sarat berbaju puteri perak (ko ado?? hihihi). Bebudak gunung memang lasak & gila-gila ok.

Dah.. dah.. cukup.. tak boleh bubuh lelebih. Cik Rynn, nak tengok selebihnya mai la datang umah nahh? Sekian🙂

9 Comments

  1. Elyn said,

    budak gunung ke budak bukit…. kalo dh perut besar naik tangga pun kene berjaga2 ahahahahah

  2. Signorina Syima said,

    huhuhuh ganas tu gambar yang last.. hilang ayu kejap.. susah nak cari gambar mamcam ni…

  3. cicakuben said,

    Ad…ade dgr crita pasal kay ka?
    kay koma kt HKL,…
    bru thu petang tdik..

  4. Diana-k said,

    waaaa panjat kapal tuh yang mahal tuh kakkk!!..auuwwwww…

  5. Angah said,

    masa angah kawen takde pun outdoor shooting nih….

    very the simple…

  6. ~aianna~ said,

    wow!!!so cute!!!nak2 yg stunt pnjt2 kpl 2 sis!hiks!!nnti amik kad kat blog ai ye!!muwahh takecare!

  7. aD said,

    elyn: hihi.. baik ma’am🙂

    signorina syima: kenangan tuu.. esp kalau bukak balik album bila dah bercucu nanti

    cicakuben: mcm mana boleh jadi mcm tu. dia eksiden?

    diana-k: tu lah.. hihihi.. pengantin ganaz

    angah: personally ad rasa kan ngah, outdoor shooting nih tak sesuai buat minggu yg sama dgn wedding – sebab terkejar-kejar. kalau boleh repeat balik masa, ad pilih hari biasa je buat outdoor shooting🙂

    aianna: ok, nanti akak amik ek.. tq🙂

  8. biqque said,

    dapat jugak tgk gambar kawin aD! cantik sungguh ye! hehe!

  9. aD said,

    biqque: tapi still tak leh celen ur wedding nyer photo hihihihih

Comments are closed.

%d bloggers like this: