Comei tak?

January 6, 2009 at 3:00 pm (Uncategorized)

Kalau korang cakap tak comei pun takpe, janji incik Mamoru cakap comel.. hik.

Nih first maternity dress t-shirt yg aku beli. Nak beli blouse, rata-rata semua besar gelebeh je. (pelik aku, naper ntah semua baju mengandung yg dijual besar-besar belaka) Susah nak cari baju yg sesuai dgn badan aku tau.

Ekceli aku takde keperluan sangat nak beli baju pregnant nih. Cuma, bila mentaliti aku dah set yang orang pregnant kena pakai baju khas untuk pregnant tuuuuu yg gedik-gedik nak cari baju pregnant jugak. Padahal, perut pun tak nampak lagi.. huhu.

Baju nih aku beli secara kebetulan. Masa sales kat Jusco minggu lepas. Cuba teka berapa harganya? Murah ok.. seploh inggit je uolss.. hihihhihi. Tapi comel kan? Masa baru beli baju nih kan, Mamoru beria-ia suruh aku pakai tau.. kemain eksaited lagi dia nak tengok aku pakai baju mengandung (nape ntah?). Aku saja tangguh-tangguh pakai. Malu lah.. perut takde nak pakai baju mengandung.

Tapi hari nih, aku pakai jugak pegi opis. Selamba. Pastu taim jalan, saje kedepankan perut.. hahaha.. Best tau perasaan taim mengandung nih. Rasa bangga semacam je, tataw nape.. hik.


Aku pakai dengan seluar paras lutut.

34 Comments

  1. za|d said,

    agak transparent la pulok baju tu ad.

  2. Reen_ATC83 said,

    comey laaa ad ! huhu …. ngidam nak pakai baju tu aaa

  3. ReeN said,

    comey laaa ad ! huhu …. ngidam nak pakai baju tu aaa

  4. MushroomCute said,

    Come come…kaler pink gitu…

  5. jesnita_ns said,

    comei lah ard..cam budak sekolah jer..hehehehe

  6. suezety said,

    cik senget… comel..😉 hehehe

    ni nak jawab soalan awak ni.. bukan salah baju maternity tu tau.. awak tu ha yg dok badan beso tu.. org slalunya bila prgnt badan naik membulat.. awak tu x der perubahan.. heheheheh

  7. Tink said,

    dah berapa bln ni..??
    cumeh lagi..
    klu akk dulu masuk 5 bln dak kombang sana sini he

  8. miMiE aZim@Sk ^V^ said,

    tahniah… selamat menjadik ibu… mesti best kan.. saya nie bila la plak.. doakan saya pulak…. lepas nie kena bawak bb plak la lau mendaki… hihihihi lau g mana mana agi roger2 la.. mau joint.. huhu

  9. biqque said,

    aD, kat sg wang, banyak baju yg ala2 ngandung tapi dipakai berjalan, size biasa2 utk orang yg kecik2 cam kita. murah2 gak. cuba gi tgk.

    p/s: i banyak la baju2 gitu😀 tak pregnant, tapi selesa pakai baju ala2 gitu😀

  10. WaN dAn TiE said,

    cute dah lah warna favourite pink pulak tu tie suka tgk ad pakai tu…
    mmg still maintain even dah 5 bulan..
    seronok nengok….ad

  11. hOOdedLicIOUS said,

    Mak kita pon cakap kalau ngan dung kena pakai baju ngandung..huhu..

  12. mEiZ AraNda said,

    hye..;p
    thanks sis for follow my blog…

    nway..cute laa baju tue…;)
    congrats…u will be uch a cute n sweet lil mama…;p

    “hoT mAMA”
    :p

  13. eedany said,

    baju tu sangat comel. Awak nampak comel lah…

    Cute preggy mummy-to-be.

    🙂

  14. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  15. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  16. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  17. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  18. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  19. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  20. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  21. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  22. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  23. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  24. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  25. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  26. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  27. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  28. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  29. atty's said,

    hai ad..salam kenal.kita exchange link ye..selalu le masuk blog kty ye..

  30. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  31. atty's said,

    comey sgt baju tu mcm org dia gak..

  32. Elyn said,

    ala cute nyer… br la ade rupe nk jadi mama ekeekekek

  33. GreenJade said,

    shuweeet..pinky tuh😀

  34. aD said,

    zaid: ya ke? ad rasa t-shirt tu tebal. kesan flash kut?

    reenatc: maseh🙂

    mushroomcute: tenkiu🙂

    jesnitans: auw.. awet muda gitu🙂

    sue: betui agaknya.. dah keturunan kecik.. gitu laa hehehe

    Tink: dah 5 bulan kak🙂

    mimie: insyaAllah, ad doakan turn awak pulak pasnih (secepat mungkin hihihi)

    biqque: sg wang? kena pegi pasnih🙂

    wan&tie: ad dulu kureng baju kaler pink.. tp lately nih makin gemar pulak hihiihi

    hoodelicious: sokong sokong..

    miez aranda: maceh ye..🙂

    eedany: *blushing abis nih*🙂

    attys: ok.. salam perkenalan ya!

    elyn: kan? camne lah bila baby dah lahir nanti.. tak sabarrr..

    greenjade: auwwww..

Comments are closed.

%d bloggers like this: