Hepi 11th monthsary

January 7, 2009 at 8:49 am (Uncategorized)

Malam nih last sambut ulang-bulan perkahwinan aku dengan Mamoru! Start bulan depan kita dah boleh guna term ‘ulang tahun’ atau ‘anniversary’ pulak.. yey!

Apa pun, selamat ulang-bulan perkahwinan yang ke-11 buat incik Mamoru yang tersayang!

Gambar selingan mesti ada uolss. Nih antara gambar paling bermakna pada aku tau. Kat gunung Kenderong nih la yang menjadi detik permulaan untuk aku menerima cinta semula (cewahh). Kat gunung nih jugak lah aku menyaksikan sendiri kaki Mamoru kena patuk dengan ular semata nak make sure aku selamat tau! Sangat mendebarkan!!

Nanti aku updet cerita Me & Mamoru dalam episod seterusnya ok.. tungguuuu.. hihihi

6 Comments

  1. L!3z@ said,

    thanks follow me..:)

  2. Halezza Ibrahim said,

    So interesting…tak sabar nak baca citer selanjutnya

  3. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    dengar pun dah mendebarkan…i will wait for next entry😀

  4. Elyn said,

    wah suspens tu…… sile la cepat2 tepek entry tu ek!!!

  5. Faradilawati said,

    Same la cam kite sama2 terpikat masa join mendaki… tp x de le nak manja lebih2.. beg kena bawak sendiri gak huhuhu..
    cuma sekarang dah slow sbb suami kite baru lps operet kena rehat byk

  6. aD said,

    liza: wc. salam kenal🙂

    halezza ibrahim: tunggguuuuuuu hihihi

    elissmie: alam bercinta nih memang mendebarkan hik

    elyn: tengah berusaha mengarang nih hehehe

    faradilawati: waaaa… citer la pengalaman bercinta dulu.. boleh share-share🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: