Candid

January 13, 2009 at 2:00 am (Uncategorized)

Perut aku kan, dah besar sikit tau.. dah boleh nampak dengan jelas ok.. hihihi. Sila tengok gambar candid yg Mamoru amik nih.. nampak tak??


Kannnn?

Aku pun terkejut tengok perut sendiri tau. Dalam masa dua minggu dah membulattt!! Fuiyooo!!! Tapi alhamdullilah, setakat nih semua biasa-biasa je. Takde sakit-sakit kaki / belakang bila berjalan jauh atau berdiri / duduk lelama.

Macam gi Kedah wiken lepas, aku rilek je walau terpaksa duduk berjam-jam dalam keta taim pegi / balik. Siap boleh berjalan ke Perlis lagik – tawaf satu bazar kat Padang Besar! Harap, condition aku ok sentiasa sampai lah saat aku bersalin nanti.. *aminnnnnnn*

14 Comments

  1. unforgetful said,

    yuhuuuu… dah nampak perut tu… kiut sesangat… eniwei tahniah yer mak buyung… sedap plak panggil mak buyong ni kan… ~jj78

  2. aD said,

    unforgetful: cik june.. tenkiu!!! mak buyung ek? hihihi macam kelakar bila org panggil ad cenggitu🙂

  3. Rose Ragai said,

    heheh..mummy to be…take a good care of yourself dgn baby tu ek..mummy maintain beauty..:D

  4. Dee said,

    take care tau..bila perut dh berat nti jln pun cam x balance..

  5. WaN dAn TiE said,

    x nampak sgtlah ad..
    tapi cute ler…pulok..hehheheh

  6. Sikelu said,

    ler wak singgah kat perlis ke.. isk naper tak calling2.. leh jumpa2..🙂

  7. GreenJade said,

    wah kuatnye stamina…menten gitew hoh

    tk cr mama goin’ 2 be🙂

  8. Reen_ATC83 said,

    huhu bestnyeeeee pewot ad dah nampak ! tak sabo laaa nak nengok baby ! pat laa sket ad kuarkan dia (upz ! leh ke ? hehe)

  9. atty's said,

    aah mmg nampak dah peyut..tuh..

    takecare yer..

  10. atty's said,

    aah mmg nampak dah peyut..tuh..

    takecare yer..

  11. naz ilyn said,

    salam…

    mengandung kali pertama memang teruja… bila perut makin membesar rasa badan masih ok jer takde sakit-sakit masih kuat nak buat apa jer… selepas bersalin nanti berpantang betul-betul biar menten sihat

  12. rynn2506 said,

    wak..dah besar pyutnye…..amik la pic yg lain plak k…x sbr ni..mesti lg cute ni…

  13. erlyda said,

    yeer lorr..kali ni baru btol2 nampak preggy mummy

  14. aD said,

    rose: so far maintain lagi.. kita tunggu bulan seterusnya pulak hahaha

    dee: gerun pulak bila perut makin besar nih..

    wan&tie: tak nampak ek? taper nanti ad bubuh gambar bila dah masuk 6 bulan🙂

    sikelu: tu la.. ad nih boleh tahan pemalu gak kalau tak dipelawa, taper, pasnih kalau ad gi sana lagi kita openg table kat kuala perlis ek?

    greenjade: setakat nih ok lagi🙂

    reenatc: sabo.. sabo.. 4 bulan je lagi🙂

    attys: tenkiu..

    naz ilyn: terima kasih atas nasihat..insyaAllah🙂

    rynn2506: nanti ad upload gambar clear pulak🙂

    erlyda: kann? hihihihi

Comments are closed.

%d bloggers like this: