>Rambut

January 20, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

>


Ini adalah gambar tanpa tujuan.. ahahaha. No, no, no bukan gambar baru bangun tido ok. Nih gambau sebelum tido. Kalau taim bangun, rambut aku harus lagi kusut masai dari tu.. hihihi.

Aku nak ubah pesen rambut. Tapi tak decide lagi sama ada nak perm lite-lite atau nak straight kan je. Tengah berkira-kira rambut camner yg lebih manageable bila taim berpantang nanti?

Mamoru suka rambut camnih. Panjang & ikal. Nampak seksi katanya (sexy tang mana tataw hik). Aku lak suka straight – lebih kemas (ekceli dah lama nak buat rambut jenis bob – tapi sesuai ke dgn muka aku yg tembam nih?)

Hm.. takper, kita biarkan Mamoru layan rambut ‘sexy’ nih dulu. Agak-agak tahap rimas aku dah memuncak hingga ke tahap dewata raya nanti, aku kasi cantas je.. hihihi..

7 Comments

  1. za|d said,

    >TAK TAU LA BETUL KE TAK. TAPI SETAU AKU ORANG LEPAS BERSALIN RAMBUT AKAN BANYAK GUGUR. SO, RAMBUT PANJANG KURANG SESUAI LA. TAPI KALAU NAK POTONG JANGAN PENDEK SANGAT.NANTI SUSAH NAK IKAT SANGGUL.

  2. Elyn said,

    >tgh pregnant rambut mmg lebat dan cantik…. siap la ko lps beranak nnt…… gugur x sudah…. plus kene tarik ngan anak lagik…. mau botak pale tu ha….. (ayat menakutkan hahaah)so enjoy la dulu rambut panjang yg sexy tu ha…. esok2….. mesti pendek manjang plak hahahah

  3. Dee said,

    >ai like ur hair now..tp biasalah bila ada baby rimas sket…mcm i..i potong pendek je..hehehe..

  4. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >rambut aku dah gone with the winds..hiks…lepas beranak terpaksa potong pendek..baby duk sibuk menyembur skang..lagikla…

  5. aD said,

    >zaid: ye laa.. tak dapat arr nak buat style bob camnih. lupa lak taim pantang nanti nak kena bertoncit..elyn: uuuuuu saja tau.. tsskk.. teruk ke gugur tu elyn? takottt.. abis lah…dee: nampaknya sementara lum lahir baby nih, kena simpan dulu lah rambut nih.. dedekat nak lahir nanti, kasi gunting.. takut tak termanage. elissmie: ad dah dapat bayangkan camne situasi tu.. patut la ramai mak-mak suka rambut pendek bila dapat baby🙂

  6. Fadlyna said,

    >Sexynyer rambut… awww~!

  7. emilia azman said,

    >wahh.. sexy tu rambut!!… marveles!

Comments are closed.

%d bloggers like this: