Cuti panjang datang lagi

January 23, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

Semalam aku cuti.. hihihi. Ada hal kat Melaka (balik pagi, tengahari dah sampai KL balik semula) & kat Prince Court Medical Centre (huiii.. sangat lawa hospital berkonsepkan hotel 5 star ini tau – kagum). Pasal tu semalam takde entry – penat ok.

Malam nih, balik Melaka! InsyaAllah, semua adik-beradik & ipar duai berkumpul kat Melaka cuti raya cina nih – NOo.. bukan pasal nak makan besar (ala-ala cina), tapi pasal nak makan jagung! Ingat tak dua / tiga bulan lepas kami bersusah payah mengangkut baja tahi ayam untuk batas jagung ayah? Now pokok jagung ayah dah ada hasil uollsss! Seronok laa balik kali nih.. boleh makan jagung sampai pengsan!

Nanti aku amik gambar ladang jagung ayah & tempek kan kat sini. Jangan risau dik nonn, aku akan tetap update blog dari kampung.. tunggu… hihihihi.


*Ini gambar malam tadi.. tengah tunggu hujan reda nak pegi pasar malam. Saja tutup perut dengan bantal.. hihi. Nanti aku amik gambar perut aku yg dah masuk bulan ke-6 hari nih (kejap je kan?)!!!!!*

Ok, hepi holiday kengkawan semua! Berhati-hati di jalan raya atau dimana saja korang berada!

13 Comments

  1. is said,

    is nak booked jagung sebarang 2 batang. bleh ka..?
    hihihihi

  2. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    syedapnya jagung..jgn sampai sampai pengsan!!πŸ˜€ sedapnya makan bubur jagung, fresh2 dari jagung yang baru kutip…slrppp…

  3. Signorina Syima said,

    selamat tahun baru cina.. mesti baby puas makan buah limau…

  4. Elyn said,

    selamat bercuti…..

  5. Elyn said,

    selamat bercuti…..

  6. Prof Azie said,

    wah..bulan ke-enam dah ada ‘perut’ ker? bestnya..saya masuk bulan ke-8 baru orang nampak..’owh..peknen rupanya’…huhu

  7. biqque said,

    uih! jagung tu dah berbuah ke? ya Allahhhhh! rasa cam baru je baca entry u angkut baja2 tu…cepat ek?

  8. Dee said,

    nak jagung leh? leh buat bubur jagung..perh…sedapnyer..

  9. cicakuben said,

    jnji nk apdat blog dr kg…mn nye?
    huuhu

  10. cicakuben said,

    jnji nk apdat blog dr kg…mn nye?
    huuhu

  11. JHaZKiTaRo said,

    salam dari bumi Dublin, Ireland.. tumpang lalu..πŸ™‚

  12. en_me said,

    ammvoiiii, cuti sakannns..

  13. ~dARlee zURiS~ said,

    ello..
    saya tukar url blog ye
    πŸ™‚

Comments are closed.

%d bloggers like this: