>Bakal menantu ayah

January 30, 2009 at 5:00 pm (Uncategorized)

>

Saja nak masukkan entry nih.. sesi bergotong-royong bersama bakal menantu baru ayah.. hihi. Nih gambar masa bersihkan rumah nenek kat Alor Gajah.


Ini menantu lama.. hihi – my Mamoru tengah sibuk show off depan ayah – konon dia pun terer guna mesin nih.. hahaha (memang terer pun)


Tu dia, nampak tak bakal menantu baru ayah tu (baju biru cerah).. opss.. nampak montot je pulak *ampungggg incik Wan*


Gambar dia lagi.. nampak sipi-sipi je. Jadi laaa.. nanti aku close up gambar derang bertunang Ahad nih.

1 Comment

  1. rynn2506 said,

    >wah…aD, bkn main susah kite nak g komen awak…internet ni pe masalah tah….dpt bc sume n3 tp x dpt komen..huhu..sedey….amboi bkn main lg bakal menantu bapa awak tu tunjuk rajin…mentang2 nak tunang dah..hehehe…erm…nak bgtau ni anda di tag di umah kite…sila amik tag tu ye…macihhh…http://www.rynn2506.com

Comments are closed.

%d bloggers like this: