Pertunangan adik no.6

February 2, 2009 at 9:00 am (Uncategorized)

Alhamdullilah, semuanya berjalan dengan lancar dan teratur. Cuaca pun best je sepanjang majlis berlangsung.


My sis dengan sirih junjung yang aku gubah – cuba teka siapa make-up kan dia.. hihi.. yours truly laa, siapa lagi kan? Siap ada hiasan bunga ros pink 3 kuntum kat kepala lagi ok! Comei tak? (ada sesiapa nak amik aku jadi mak andam? – wahhh gituuu)


Saat berdebar tunggu bakal mak mentua sarung cincin.


Seriyes adik aku nervous tau.. sampai terlupa nak salam bakal mak mentua lepas sarung cincin tu.. tsskkk. Dia dapat dua bentuk cincin (macam aku dulu – cincin merisik & cincin tunang).


Disebabkan tak sempat nak tempah baju, aku suggestkan adik aku pakai baju aku taim nikah dulu je. Cantik apa.. hihi


Dah jadi milik orang dah adik aku nih.. bebaik jaga diri ok. Nih gambar dengan incik tunang – Hazwan. Tunang adik aku nih adalah kawan sepergunungan aku merangkap junior Mamoru masa belajar dulu🙂


Ramai betul sedara-mara tunang adik aku datang petang semalam! Meriah sangat!

Apa pun, tahniah buat adik no. 6 & tunang (Wan). Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin hujung tahun nih / awal tahun depan!!

9 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    hihi..siap lupa salam gitewh..nway tahniah buat adik Ad..selamat bertunang..

  2. WaN dAn TiE said,

    comelnyer ad
    lps nie buatlah kursus cara make up dkt blog nie…
    bolehlah tie..belajar grooming

  3. Signorina Syima said,

    tahniah kepada adik no.6 kak ad…

  4. B..alang said,

    Wah .. best ..tahun 2009 yg best .. dapat adik baru hujung tahun nnt .. Juga dapat baby 4-5 bulan lg …. alhamdulillah ..

  5. biqque said,

    congrats!

    p/s: muka korang sama la!

  6. nn said,

    salam..
    tahniah pada adik ad..
    eh..muka ad n adik cam sama jer…
    hikhikhik

  7. Elyn said,

    adik no 6 ni sapa daa name die?? hihi btw tahniah ek adik no 6!!!

  8. Elyn said,

    adik no 6 ni sapa daa name die?? hihi btw tahniah ek adik no 6!!!

  9. rynn2506 said,

    heheh..jgn lupe wish tahniah ye kat adik aD..ni nak tego ni…muka aD adik beradik saling x tumpah je kan…jrg kite jumpe gitu..sbb kalo ade pon twins aje….heheh

    htpp://www.rynn2506.com

Comments are closed.

%d bloggers like this: