>Berangan

February 6, 2009 at 10:00 am (Uncategorized)

>

Semalam takde update.. hihi. Berangan punya pasal. Yerr.. jgn tataw, sejak tiga pat hari nih sakan betul aku berangan (jangan tanya berangan pasal apa). Yang penting, bukan angan-angan minah jenin. InsyaAllah jadi kenyataan sedikit masa lagi.. *amin*.

Minggu nih turn balik kampung Mamoru (selepas dua minggu berturut duk balik Melaka sokmo). Lagipun, Mamoru dah plan nak jumpa dengan team xpdc yang pegi Kinabalu April nanti (iskk.. sekejap je kan masa berlalu – selang sebulan je lagi sebelum team Mamoru depart ke Sabah).

Sedihnya tak dapat ikut😦

Masa Mamoru gi Sabah nanti, kandungan aku dah 8 bulan lebih (kompem tak lepas naik flight). Ikutkan, boleh je ikut – stay kat resort kaki gunung je lah. Tapi tak mboh lah. Aku tanak amik risiko – pasalll je kanggg aku terkandas kat Sabah – berpantang kat sana.. hissshhh nauzubillah min zalik.

Tapi takper, aku takde lah sedih sangat sebab Mamoru dah janji tahun depan nak bawak aku gi mendaki gunung Santubong pulak.. hihi (kemain lagi planning nih).. Apapun, we will see sama ada aku larat atau tak (or should I write, sanggup atau tak) tinggalkan baby nanti.. hihihi.

Oke lah.. aku nak sambung verangan nih. Permisi uolss..

2 Comments

  1. atty's said,

    >ooh kg melaka ye..sama le ngn mertua kty..hati2 daki gunung tau..tunggu lepas deliver ..

  2. Dee said,

    >dh penah naik gunung kinabalu ke lum?

Comments are closed.

%d bloggers like this: